Кон: Ниво безобразлука и неоснованих критика прешао границу допуштеног, без подршке председника не бих остао 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Кон: Ниво безобразлука и неоснованих критика прешао границу допуштеног, без подршке председника не бих остао
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
14.04.2020 | 0 коментар(а)



Епидемиолог др Предраг Кон изјавио је данас да је размишљао да оде са чела тима епидемиолога, јер је ниво безобразлука и

неоснованих критика прешао границу допуштеног, а одустао је, каже од повлачења након разговора са председником Александром Вучићем.

Кон је рекао да га је, поред неоснованих критика, дубоко погодио и захтев Синода СПЦ, јер негира све што је у борби против короне до сада постигнуто у настојању да се спасу животи грађана Србије.

Истакао је и да без подршке председника не би остао на челу епидемиолошког тима.

„Без снажне подршке председника Србије и власти ове земље не бисмо могли ништа да урадимо, осим да причамо“, рекао је Кон новинарима.

„Ја сам на свом фејсбук налогу написао једну поруку након што сам био изложен озбиљним критикама које нису биле само критике, већ и напади на укупан рад, како мене тако и стручног тима, написао сам да заиста треба да преузме неко ко то може боље да ради, јер је тај ниво безобразлука превазишао оно што би могло да се прихвати“, рекао је Кон.

Поред тога, дубоко ме погодила молба синода СПЦ, о којој ћемо још причати, једноставно што потпуно на неки начин негира све оно што је досадашњи покушај да се спасу животи.

Осетио сам онда потребу да треба да се склоним, рекао је.

После позива председника на разговор јасно је да своју професионалну обавезу имам и да сам је свестан потпуно.

У Србији је у последња 24 сата код још 441 особе регистрован вирус корона, укупно 4.465 оболелих од Ковида 19, а преминуло је још девет особа, укупно 94.

ГЗС/  Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kon ostavka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.289.192 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)