КК Борац и компанија Моцарт обновили сарадњу, прва заједничка акција хуманитарни турнир следеће седмице 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
КК Борац и компанија Моцарт обновили сарадњу, прва заједничка акција хуманитарни турнир следеће седмице
Trenutno na sajtu: 261       |       Podeli:
01.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачански АБА лигаш, Кошаркашки клуб Борац и компанија Моцарт
КК Борац и компанија Моцарт обновили сарадњу, Фото: ГЗС

данас су потписивањем једногодишњег уговора обновили сарадњу, која већ има традицију дугу више од једне деценије.

Према речима председника КК Борац, Предрага Пантовића, компанија Моцарт помогла је клубу у његовим најтежим тренуцима.

„Ово је други мандат сарадње Борца са компанијом Моцарт. Волим да кажем да Чачак има велику срећу да има Борац, а Чачак има велику срећу да су у њему одрасли људи који воле Борац и који су основали компанију Моцарт. Оно што је важно рећи јесте да је Моцарт био кључан фактор у спашавању Борца, пре неких десетак година од врло лоше ситуације, у којој се у том тренутку Борац налазио, када се борио за опстанак у КЛС-у, када је била искључена струја у дворани, када су играчи после тренинга ишли кући да се истуширају. Сада имамо други мандат. Сада имамо мандат да клуб који смо спасили, клуб који смо направили да буде успешан, да направимо да буде још успешнији. И у томе смо се препознали и хвала Моцарту што је препознао тај наш труд који смо уложили до сада да Борац постане оно што јесте дана, а да сутра буде још бољи”, рекао је Предраг Пантовић, председник КК Борац.

Како је истакао директор Моцарта, Слободан Продановић, сарадња ове комапније са чачанским Борцем из жеље да се помогне посрнулом симоблу спорта у граду на Морави, прерасла је у однос са обостарним бенефитима

„Можда је на почетку и било неког локал патриотизма, па смо можда у те прве уговоре и ушли због те две среће, Борац из Чачка и људи из Чачка који су основали Моцарт. Али је сада то већ прерасло у неки други облик. Ми већ видимо неке конкретне бенефите из сарадње са Борцем и то је разлог због ког ми настављамо сарадњу и мислимо да ће та сарадња бити успешна као до сада или можда чак и успешнија ”,казао је директор компаније Моцарт, Слободан Продановић.

КК Борац и компанија Моцарт обновили сарадњу, Фото: ГЗС

У организацији Борца и компаније Моцарт у понедељак и уторак, 5. и 6. септембра. у Хали крај Мораве одржаће се хуманитарну турнир у кошарци, на коме ће учествовати, поред Борца, још четири екипе. То су КК Партизан Нис, КК Слога из Краљева, КК Слобода из Ужица. Чачак ће, као што то и доликује епитету који деценијама носи, да је град кошарке, на овом турниру имати још једног представника, а то је КК Чачак 94, који од ове сезоне игра у КЛС, елитном такмичењу српске кошарке.

„Утакмица је хуманитарног карактера и пре свега бих желео дапозовем публику да доЂе у што већем броју да помогнемо у овој акцији. Што се тиче екипе, атмопсфера је феноменална, почели смо сви припреме, полакјо попуњавамо тим, момцви дају свој максиму и тренирамо јако и припремамо се кроз утакмице. То ћемо искористити и на овом турниру, иако је хуманитарног карактера, да се припремимо што боље, да видимо где смо у овом тренутку против једне евролигашке екипе”, капитен првог тима КК Борац, Немања Тодоровић.

Улазнице на турнир су дневне и износе 750 динара, а сав новац биће уплаћен за лечење Чачанке Војке Јевтовић.

Пре сваке утакмице и тренери екипа имаће прилику да за своју екипу постигну додатне поене, а сваки њихов кош вредеће десет поена, односно 10.000 динара које дарује компанија Моцарт.

Распоред утакмица:

Понедељак, 5. септембар:
1. КК Борац Моцарт - КК Слобода - 16:30 h
2. КК Партизан НИС - КК Слога - 19:00 h

Уторак, 6. септембар:
1. КК Чачак 94 - КК Слобода - 16:30 h
2. КК Борац МОцарт - КК Партизан НИС - 19:00 h

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KK BORAC MOZZART TURNIH KOSARKA HUMANITARNI TURNIR

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.452.126 посета
Тренутно на сајту: 262 посетилац(a)