Загревање за Дринску регату: Спектакуларни концерти Жељка Васића и Аце Лукаса у Бајиној Башти 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Загревање за Дринску регату: Спектакуларни концерти Жељка Васића и Аце Лукаса у Бајиној Башти
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
23.07.2022 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Синоћ је са два велика концерта завршено загревање за највећи догађај на води у овом делу Европе.



Нешто испред 22.00 часа публику је са бине поздравио Жељко Васић, а онда се су се звуци његових балада расули са обе стране границе.

Фото: ГЗС

Аца Лукас одржао је концерт који је трајао дуже од два сата. Он је публику прошетао кроз жанрове али и године, па су се синоћ крај Дрине могли чути неки стари Лукасови хитови са почетка његове каријере, али и новије ствари као и неке рок песме Викторије, Рибље Чорбе, Бјелог Дугмета чиме је, још једном показао да се није одрекао рокенрола.

Фото: ГЗС

Атмосфера је била изванредна, а публика је у глас певала са двојицом великана српске музичке сцене.

Фото: ГЗС

Дринска регата, 28. по реду почела је пре три дана, а главни догађај, спуст реком Дрином заказан је за данас у 11 часосва. Старт је код бране Перућац, а очекује се да ће рекордан број чамаца запловити једном од најлепших српских река.


Фото: ГЗС

Док су синоћ на излетишту Рача, публику забављали Жељко Васић и Аца Лукас, вечерас ће на Мост фесту наступити Рибља чорба и Партибрејкерси.

 

 

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BAJINA BASTA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.490.050 посета
Тренутно на сајту: 358 посетилац(a)