„Moravsko predvečerje” večeras na Gradskom trgu u Čačku 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
„Moravsko predvečerje” večeras na Gradskom trgu u Čačku
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
22.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Večeras se na Gradskom trgu u Čačku održava veliki koncert istaknutih imena domaće muzike – Miroslava Ilića, Ane Bekute, Jelene Tomašević i Dušana Svilara.



Koncert je simbolično nazvan „Moravsko predvečerje“ po poznatoj pesmi slavuja iz Mrčajevaca, Miroslava Ilića, koji će večeras nastupati pred Čačanima.

„Očekuje nas interesantan program uz najveće hitove istaknutih pevača. Izvođače će pratiti Umetnički orkestar Ministarstva odbrane Republike Srbije „Stanislav Binički“, osnovan daleke 1899. godine. Ovaj orkestar na najbolji način afirmiše i prezentuje Republiku Srbiju, a večeras će se predstaviti pod dirigentskom palicom potpukovnika Igora Mitrovića .“, navode iz TO Čačka.

Koncert počinje u 21 čas na Gradskom trgu u Čačku, organizatori događaja su Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka, a u okviru programa prestonice kulture Srbije „Čačanska rodna”.

„Pozivamo sve zainteresovane da posete događaj i da zajedno uživamo u fantastičnim numerama i junskoj večeri.“, dodaju iz TO Čačka.

 GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ÄŒAÄŒAK VESTI MORAVSKO PREDVECERJE MIROSLAV ILIC ANA BEKUTA JELENA TOMASEVIC DUSAN SVILAR

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.389.534 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)