Након мурала са ликом Данила Лазовића, покренута иницијатива да прибојски Дом културе понесе његово име 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Након мурала са ликом Данила Лазовића, покренута иницијатива да прибојски Дом културе понесе његово име
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
31.08.2021 | 0 коментар(а)



Прибој – Прибојцима се са зграде поред Дома културе, у старом делу града, однедавно смеши

бард југословенског глумишта, Данило Лазовић, који је своје прве глумачке кораке, на даскама које живот значе, направио управо у граду на обалама Лима. Захваљујући иницијативи локалне самоуправе и инвеститору недавно отвореног хотела са четири звездице, млади прибојски уметник Никола Голочевац, урадио је и мурал непоновљивог глумца и шармера, на згради поред Дома културе и хотела Терме 36.6.

Мурал је урађен у сусрет предстојећем фестивалу „Дани Данила Лазовића”, који су планирани за крај септембра,а све се чешће чују и идеје да прибојски Дом културе понесе име овог великог човека и глумца,који је оставио неизбрисив траг у српској кинематографији.

„Велико ми је задоољство што могу да поделим са Вама фотографије мурала барда нашег глумишта, Данила Лазовића. У сусрет предстојећем фестивалу ’Дани Данила Лазовића’ који ће се одржати од 22. до 25. септембра ове године у Прибоју, желим да Вас позовем на ову значајну културну манифестацију, уз искрену жељу да прибојски Дом културе ускоро понесе име Данила Лазовића”, написао је у посту објављеном на друштвеним мрежама народни посланика из Прибоја Крсто Јањушевић (СНС), поделивши фотографије осликаног мурала.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj danilo lazovic mural dom kulture

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.594.737 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)