Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća? 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
25.04.2024 | 0 коментар(а)



Samo jednom imate priliku da ostavite dobar utisak, a osim stiska ruke i šarmantnog osmeha, i parfem koji nosite poslaće snažnu poruku.

U tom magičnom i neodoljivom svetu parfema, gde svaka nota priča priču, izuzetno je važno izabrati onaj koji najbolje ide uz senzibilitet i karakter osobe. Taj proces biranja deluje izazovno, ali znajući da je rezultat odabir baš one bočice s kojom želite započeti nove avanture i iskustva ovog proleća, onda prepuštanje dođe spontano. Dodatno je lakše kada je nova bočica parfema samo na klik od vas, i to na internet prodavnici ePlaneta.

Ove sezone, trendovi naginju ka sofisticiranim i izražajnim aromama koje dodaju dašak luksuza svakodnevnom životu. S obzirom na to da temperature rastu, fokus može biti na laganim i živahnim notama, ali koje imaju zavodljivost, misterioznost i jasnoću izraza.

Za dame, aktuelne su složene i izražajne slatkaste note. Ženski parfemi koji sadrže esencije vanile i jasmina pružaju senzulanost i ženstvenost, savršeni su za večernje izlaske i posebne prilike. Istovremeno, citrusne note poput bergamota i limuna su idealne za dnevne varijante, jer dodaju polet i energiju koja osvežava tokom celog dana.

Ono što je posebno aktuelno u svetu ženskih parfema ove sezone jeste upravo nota vanile, ali i kafe. Slatka priroda vanile čini je idealnom za kombinovanje sa različitim notama unutar iste bočice, uključujući cvetne i voćne note, što rezultira vrlo atraktivnim parfemom.

Nota kafe u parfemima je relativno noviji trend, ali je jako brzo našao svoje sledbenike. Kafa je poznata po svojoj sposobnosti da podstakne i osveži, što se prenosi i u parfemima. Miris kafe dodaje vibraciju i dinamičnost parfemu, i poseban hedonizam i osećaj udobnosti u svojoj koži.

Parfemi koji mirišu čisto? Više je razloga velike popularnosti ovih tzv. “clean” parfema. Oni reflektuju želju za jednostavnošću, prirodnošću i svežinom. Svež i čist miris često se percipira kao privlačan i prijatan, što ga čini idealnim za poslovno okruženje, ali i lagane prolećne dane.

Dominacija parfemom - mirisi koji ostavljaju trag

Drvenaste note muških parfema su na vrhuncu popularnosti. Arome kedra i sandalovine donose dubinu i muževnost, idealne za poslovne sastanke ili formalna okupljanja. U kombinaciji sa muskatnim oraščićem ili crnim biberom, ovi parfemi stvaraju dojam autoriteta i otmenosti.

Najpoznatije modne kuće nastoje lansirati muške parfeme tako da sofisticiranim odabirom glavnih nota osnaže muškarce u borbi sa svakodnevnim izazovima, pružajući im osećaj samopouzdanja i snage.

I kod klasike, ali i kod aktuelnih trendova, uvek je fokus na muževnosti, koja nije agresivna, već otmena, sa merom i pravom dozom hrabrosti.

Magnetizam i atraktivnost uvek prate muške parfeme, a odabirom nota koje idu uz vaš karakter odajete utisak nekog ko ceni sebe, neguje svoj stil i ne odustaje od svojih ideala.

Budite inspirisani ovog proleća za nove, hrabre korake, i ponesite miris koji će vas predstaviti na najbolji način.

PR tekst

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti eplaneta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.036.191 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)