СДП: Пазарски сценарио Пријепољцима одавно познат 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
СДП: Пазарски сценарио Пријепољцима одавно познат
Trenutno na sajtu: 521       |       Podeli:
17.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Сада је ваљда сваком разумном човеку у Санџаку јасно шта хоће бивши муфтија.

Нама у Пријепољу је овај сценарио одавно познат. Упад, туче и отимање џамија, све је то већ виђено овде, наводи се у саопштењу ОО СДП из Пријепоља.

“Да бисте доживели"Дивљи запад" не морате ићи преко океана, дођите у Пријепоље. Овде од 2016. године власт врши странка бившега Муфтије. Начин на који то они раде није виђен ни у Нушићевим сатирама. По моделу “сад нас је пало" дешава се невиђена пљачка буџетског тј. народног новца. Ништа њима није свето, нити срамотно. Закидају од сиромашне деце на поклон пакетићима, рекетирају спортске клубове, издају лажне "Халал" сертификате, увећавају рачуне за донације, отварају фантомске фирме за прање буџетских пара.”

У саопштењу се даље истиче да је због тога у овој години поднесено више кривичних пријава за десетине милона проневереног народног новца .

“Странка којој су променили назив, не би ли им неко наиван повјеровао да су поштени, претворена је у СТРАНКУ ПЉАЧКЕ И ПЉУВАЊА (пљачке буџетских пара, а пљувања и блаћења свакога ко им стане на пут)”.

Они поручују комшијама у Новом Пазару да се све оно што се десило у њиховој градској Скупштини не тиче само како су навели, Расима, Нихада, Хусеина и осталих из СДП-а, већ да је то проблем свих који живе у Санџаку.

“Ово је део сценарија који је режиран ван Новог Пазара, а који ревносно спроводи бивши Муфтија. Памтимо ми и његову улогу у представи која се звала "Бојкот пописа" још из 2011. године. Памтимо његово залагање за чистији и бељи Београд, али га није било на помену побијеним Бошњацима из воза у Штрпцима, нити их више помиње. Памте наши људи у дијаспори грдне паре које су дали бившем Муфтији. Памте добро све и наши привредници Бошњаци који су стална мета напада његових људи у Пријепољу . Памтимо и величанствене ифтаре, сунете, Рамазанске лиге, Зетовијаде и Лимске дарове, манифестације које Муфтијини послушници угасише. Памтимо чист, леп град насмејаних и задовољних људи. Нажалост, сада вас на улазу у Пријепоље дочека планина смећа и завађени људи у граду без младих који задње две године тумарају по белом свету”, стоји у саопштењу.

Из ОО СДП на крају поручују свим Пазарцима да се одупру како кажу, политици руље, али да на крају разум и демократија победе.

“И нека вам је стално на памети наше некада лепо Пријепоље, које беше бисер Санџака, а кога упропастише пљачкаши и пљувачи, исти они који су дивљачки упали у градску Скупштину у Новом Пазару”, закључује се у саопштењу за јавност ОО СДП из Пријепоља.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje sdp saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.606.513 посета
Тренутно на сајту: 522 посетилац(a)