Прибој данас центар дечјег света 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Прибој данас центар дечјег света
Trenutno na sajtu: 727       |       Podeli:
12.06.2019 | 0 коментар(а)



Прибој – Караван Спортских игара младих (СИМ) стигао је до Прибоја где је преко хиљаду школараца учествовало у такмичењима.
Фото: РИНА

Председница СИМ-а Ивана Јовановић истакла је да јој је посебно задовољство што борави у граду који љубав према спорту преноси са колена на колено.

,,Пресрећна сам када видим оволико насмејане деце, јер њихов осмех и победа на спортским теренима је оно што је свакако резултат неких других победа које су за Спортске игре некако веома важне. Знате, победника чека државно првенство у Београду које ће се одржати у другој половини јула месеца, а ови осмеси које сте поделили су покретачка енергија за нас који стварамо игре, јер оне децо постоје искључиво због вас и ово је ваш дан, искористите га на прави начин”, поручила је Јовановић.

Председник СО Прибој Борис Мрдовић поручио је младима да данашњи дан треба да буде у духу пријатељства, праштања и спорта.

,,Некада победе и порази су део исте стране живота, тако да треба да на спортским теренима покажемо љубав, фер плеј и да покажемо да смо ми као град - град великог срца. Сами знате да Прибој има дугу традицију у спорту и да смо на прошлим МОСИ угостили близу 3000 спортиста. Ми смо спортски град”, рекао је Мрдовић.

Он истиче да само труд, рад и вечито усавршавање даје позитивне резултате.

,,Сваки сат упорног тренинга и рада значи секунде славе. Међу вама сигурно лежи неки Новак Ђоковић и зато треба да радите на себи и да се цео живот усавршавате", рекао је Мрдовић.

Иначе, Прибој се кандидовао за домаћина генералног отварања ове престижне спортске манифестације која ће се одржати 2021. године.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.083.735 посета
Тренутно на сајту: 727 посетилац(a)