Alfa BK Univerzitet organizuje besplatan kurs engleskog jezika za srednjoškolce 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Alfa BK Univerzitet organizuje besplatan kurs engleskog jezika za srednjoškolce
Trenutno na sajtu: 574       |       Podeli:
03.04.2024 | 0 коментар(а)



Alfa BK Univerzitet sa ponosom najavljuje početak besplatnog kursa engleskog jezika na Fakultetu za strane jezike



– pozivamo sve srednjoškolce da se priključe i iskoriste ovu izvanrednu priliku. Naša vizija je da obrazovanje i kultura postanu dostupni svima, a ovaj kurs predstavlja korak ka ostvarenju tog cilja.

Prolećni kurs engleskog jezika startuje 4. aprila i otvara vrata dinamičnom učenju engleskog jezika svakog četvrtka. U prijatnoj atmosferi slušaonice S1 našeg fakulteta, srednjoškolci će imati priliku da uživaju u interaktivnim časovima i da se upuste u uzbudljivu avanturu usvajanja engleskog jezika.

Naši iskusni predavači će stručno voditi polaznike kroz ključne gramatičke oblasti, pripremajući ih za uspeh u školi, ali i za buduće izazove na fakultetu. Fakultet za strane jezike Alfa BK Univerziteta predstavlja bastion znanja i inkluzivnosti, gde se neguje ljubav prema jeziku i učenju.

Ovaj besplatan kurs nije samo prilika za sticanje jezičkih veština – to je prilika za izgradnju samopouzdanja, širenje vidika i otvaranje vrata ka novim mogućnostima. Pozivamo sve srednjoškolce da se pridruže našem kursu i da zajedno gradimo bolju budućnost, putem obrazovanja koje je dostupno za sve.

Osim toga, Alfa BK Univerzitet priprema i druge aktivnosti, uključujući i pripremu za upis na fakultet. Zato vas pozivamo da nas pratite na društvenim mrežama i budete u toku sa svim aktuelnostima i pogodnostima koje vam pružamo!

Alfa BK Univerzitet već 31 godinu postavlja nove standarde u oblasti privatnog obrazovanja. U najmodernijoj zgradi, sa najstručnijim profesorima, i kao deo jedne od najuspešnijih poslovnih grupa sa ovih prostora – Alfa BK se ističe kao najbolje rešenje za vase obrazovanje. Više od 25.000 studenata to mogu da potvrde svojim uspešnim karijerama i nezaboravnim doživljajima u toku studiranja.

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti bk univerzitet engleski

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.639.307 посета
Тренутно на сајту: 575 посетилац(a)