Стигло појачање у ФК ,,Младост” Лучани 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стигло појачање у ФК ,,Младост” Лучани
Trenutno na sajtu: 558       |       Podeli:
16.01.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Фудбалски клуб ,,Младост” Лучани у припремни период ушао са окосницом тима из прошле сезоне,

али довели су и појачања у своје редове, за које кажу да су им за поједине позиције неопходни.

,,За појачање које је стигло у редове нашег клуба могу рећи да се ради о младим и по мени, квалитетним играчима. Вратио нам се Крзнарић, који је био наш играч, али је полусезону провео у Нишу, поред њега стигли су Перо Јовановић из Чукаричког, Лазић који је повратиник из иностранства и још пет – шест младих играча” казао је помоћни тренер Горан Станић за Глас западне Србије.

Са припремама су већ увелико почели на свом терену у Лучанима, већ у понедељак лете у Анталију на двадесетодневне припреме у оквиру којих су већ заказане утакмице.

,,По доласку из Анталије имамо седам дана да се припремимо у Лучанима и већ улазимо у такмичарски циклус где нас очекује прва утакмица против Партизана која ће се одржати 18. фебруара”, наводи Станић.

Он истиче да су задовољни јесењим делом у коме су остварили чак три победе и кажу да је ваљало да је та сезона потрајала, јер су ушли у добар ритам игре.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.514.261 посета
Тренутно на сајту: 558 посетилац(a)