Miloš Vučević izabran za novog predsednika SNS, nadam se da ću biti dostojan časti i odgvornosti koja mi je ukazana 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Miloš Vučević izabran za novog predsednika SNS, nadam se da ću biti dostojan časti i odgvornosti koja mi je ukazana
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
27.05.2023 | 0 коментар(а)



Kragujevac - Miloš Vučević, dosadašnji potpredsednik Srpske napredne stranke i trenutni ministar



odbrane u Vladi Srbije, izabran je danas na vanrednoj sednici Skupštine SNS za njenog novog predsednika. Nakon završetka sednice obratio se medijima, prvi put kao prvi čovek vladajuće stranke.

„Veliika je čast, ali i odgovornost kad preuzmete stranku od čoveka kao što je Aleksandar Vučić, tako razvijenu i toliko brojnu. To je svakako i veliki izazov i nadam se da ću biti dostojan odgovornosti i časti koja mi je ovo odlukom ukazana. Neću raditi sam, več kao i do sada uvek i isključivo kao timski igrač, da se vodi računa o našoj državi Srbiji”, rekao je Vučević.

On je dodao će njegova vrata biti otvorena za sve političike oponente, za razgovor i zajedničko rešenje problema koji postoji. Ono što je potvrdio jeste izjava Aleksandra Vučića da nikakvih prelaznih Vlada neće biti.

„Otvoreni smo za svaki vid dijaloga, za pregovore oko izbora koji mogu, ukoliko bude takav dogovor, da se održe ranije. Ono što je ključnoo jeste da se vlast neće menjati na ulicama, kroz bilo kakvo nasilje već samo i isključivo da izborima, voljom građana”, dodao je novi predsednik Srpske napredne stranke.

 

RINA /GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VUCEVIC SNS PREDSEDNIK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.435.264 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)