Asfaltirano Dabića brdo u Gornjim Trbušanima 


Vučić danas na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, gost na prijemu kod Makrona              OO SNS Ivanjica: Podrška Aleksandru Vučiću za svaki korak napred, za jaku i stabilnu državu              Čačanski naprednjaci osudili pretnje Vučiću iznete na društvenim mrežama              Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo”, 37. po redu, održaće se sutra i u nedelju u Prislonici.              Prosečna neto zarada u maju u Moravičkom okrugu iznosila je 86.195 dinara              Olimpijske igre u Parizu, 33. po redu, svečano će biti otvorene večeras od 19.30 sati              Vikend će biti u znaku toplog vremena, ali će biti par stepeni toplije              Vučić najavio povećanje minimalne zarade             

 
Asfaltirano Dabića brdo u Gornjim Trbušanima
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
07.06.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - U Gornjim Trbušanima asfaltiran je još jedan putni pravac, od Komune do groblja u Lugovima, poznat pod nazivom Dabića brdo.
Foto: GZS




„Oko 1 500 metara asfltirana je saobraćajnica, tri metra širine. Vrednost ove investicije je 23 miliona dinara, od kojih 13 miliona iz budžeta grada i 10 miliona iz budžeta Vlade RS, bez učešća građana. Stanovništvo je poprilično pomoglo da se reše imovinsko-pravni odnosi, a oni koji žele da ulaze u svoja dvorišta, preduzeća, firme, zanatske radnje koje ovde posluju iz svojih sredstava moraju platiti da se to uradi”, rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On je naveo da su urađeni i kanali, propusti, bankine.
„Ovom saobraćajnicom spajamo Komunu sa Šebecima, Macanskim grobljem, Spomenikom Tanaska Rajić, Konjevićima i Preljinom. Ostaje samo jedna deonica od 700 metara od groblja u Lugovima ka Macanskom groblju i to planiramo da uradimo na jesen ove godine”, naveo je Todorović.

On je demantovao navode koji su se pojavili, da drugi deo ulice neće biti asfaltiran jer tamo, prema navodima, žive građani koji nisu bliski aktelnoj vlasti.
„Za nas su svi građani ravnopravni i isti, izborni ciklus je završen i radimo za sve građane Čačka”, kazao je gradonačelnik.

Todorović je naveo šta je sve u planu da se radi od saobraćajnice koja spaja Donju Trnavu i Atenice, zatim putni pravci u Ljubiću, Beljini i centru grada.

Meštanin Marko Bojović kaže da su napokon dočekali asflat i to sve zahvaljujući Milunu Todoroviću. „Ima dosta ljudi ovde, privatnika koji se bave svojim poslom, dosta dece. Bio je makadam, prašina.”

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 165.890.010 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)