Глишић: СНС на предстојеће изборе излази са постигнутим резултатима и плановима за будућност 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Глишић: СНС на предстојеће изборе излази са постигнутим резултатима и плановима за будућност
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
17.02.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Пред бираче излазимо пре свега са постигнутим резултатима али и планом за наредни период,
Председник ИО СНС Дарко Глишић, фото: ГЗС

казао је у Лучанима председник ИО СНС Дарко Глишић.

„Ми смо у претходних неколико година јасно издефинисали неколико циљева до којих смо и стигли, а то је пре свега економски напредак Србије, њен инфраструктурни раст, који је највише пажње изазвао, јер куд год да кренете, крећете се модерним саобраћајницама", истакао је Глишић и додао да је прави пример за то путовање до Лучана које је сада много брже и комфорније захваљујучи ауто -путу „Милош Велики”.

Према његовим речима један од основних циљева у будућности јесте раст просечне плате до 2025. године на 1.000 евра и да би свеукупна економска политика то требало да подржи.

„Наставићемо и даље са инфраструктурним пројектима, али и отварањем нових фабрика и свега онога што смо дефинисали програмом Србија 2020 - 2025, али и у нашем плану и програму са којим излазимо на наредне изборе", рекао је Глишић.

Што се тиче предстојећих избора Глишић је казао да се СНС не бави нагађањима и пре свега прво "гледају у своје двориште".

„Да видимо где смо погрешили, како те грешке да исправимо, да ли су сви наши људи који су у име СНС радили неки одговоран посао то урадили на најбољи могући начин. У колико нису да нађемо људе који могу да носе тај терет и у потпуности смо фокусирани на ’нашу половину терена’, да из тога извучемо поуке, изађемо пред грађане и затражимо њихово поверење", нагласио је Глишић.

Што се тиче кампање, Глишић је рекао да постоје политички субјекти од којих се може "само најгоре очекивати".

„Ништа добро нису ни урадили кад су били на власти, а поготову сада када је скоро свако прозрео њихову политику и врло је јасно због чега поново желе да се врате на власт. Очекујем само увреде, пре свега на рачун председника Александра Вучића и његове породице али и на сваког од нас који подржавамо председника РС јер видимо да ради добар посао за државу."

Глишић је казао да сви они који буду изашли на предстојеће изборе са резултатима и плановима могу очекивати да ће бит награђени подршком грађана, док ће они који који буду изашли са политиком увреда научити "лекцију", али да ипак треба сачекати суд грађана који ће бити познат 4. априла.

Он се осврнуо и на све чешће и бруталније нападе који долазе из опозиционих медија који су у власништву једног "назови" опозиционог лидера који је, како је рекао, узурпирао медијски простор и ставио га у функцију искључиво своје политике.

„Ту конкретно мислим на Драгана Ђиласа, који је кроз телевизије које је изотварао, силне новине које је покуповао у међувремену и медијски простор који је купио, направио једну респектабилну медијску силу коју користи искључиво за своје личне потребе, не да би информисао грађане, већ како би за себе прибавио одређену политичку корист из које би касније извлачио и финансијску, као што је то радио и када је био на власти ", рекао је Глишић.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.888.781 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)