Ања Илић са Златибора шампионка Балкана 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Ања Илић са Златибора шампионка Балкана
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
28.03.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - На такмичењу Балкан куп у турском граду Болу Гереде, одржаног јуче 27.марта, нордијска скијашица са Златибора победом на

скејт трци обезбедила је прво место у генералном пласману и тако постигла огроман успех поставши првакиња Балкана.

Фото: Ања Илић, Прив.архива

Овогодишњи Балкан куп почео је у јануару тркама на Златибору. Ања је добро стартовала победом на домаћем терену, а такмичење се наставило тркама у Грчкој, Босни и Херцговини, Румунији и завршницом у Турској где је наша такмичарка постигла историјски успех.

Ања је истакла да је презадовољна што је након 12 година учешћа и четири подијума до сада најзад успела да оствари победу на овом престижном такмичењу. Конкуренција је била јака пошто је ово олимпијска година, а иза ње у пласману је остало чак 7 такмичарки које су учествовале на Олимпијским играма .Нордијско скијање је спорт са веома дугом традицијом на Златибору, а Општина Чајетина настоји да нашим скијашима пружи што боље услове, од организовања трка до побољшања и уређења стаза за тренинг па овакве вести представљају мотив више за све који су умали учешћа у овом историјском резултату да наставе у свом раду и даљем успешном представљању наше Општине и државе Србије у свету.

 

 

 

ГЗС / ТОЗ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.042.962 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)