Хоџић: Не потпирујемо Мицановићев штрајк, али ту смо да подржимо борбу за правду 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Хоџић: Не потпирујемо Мицановићев штрајк, али ту смо да подржимо борбу за правду
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
22.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Штрајк глађу Адиса Мицаноића усталасао је већ немирно политичко море на територији општине Пријепоље.

Док неки Мицановићев потез виде као начин личне борбе, представници локалне власти криве опозициону партију СДП да поспешује и потпирује радикални потез одбојкашког тренера.

Председник ОО СДП-а у Пријепољу, Есад Хоџић, каже да опозиција није умешана у Мицановићево гладовање.

“За нашу политичку борбу никад не би искористили спортисте, а нарочито не децу. Али подржавамо сваког ко се бори за правду. Комисија треба да сноси кривичну одговорност, јер није вредновала резултате и критеријуме, већ је новац дала по политичком нахођењу. То је изазвало незадовољство многих спортиста из општине, али само се Мицановић осмелио да обелодани криминалне и корупционе радње и почне са штрајком глађу како би указао на значај целе ситуације”, казао је Хоџић.

Он је истакао да је СДП прави опозициони представник и да као такви скрећу пажњу на све мањкавости тренутне власти.

“Од почетка смо их називали ненародном влашћу. Бројне фере и проблеми су показали да смо били у праву. Те њихове бројне изакулисне радње кад тад ће епилог добити на суду. Незадовољство грађана Пријепоља је евидентно, много тога се накупило, а ништа се не решава. Ћутање и нерад тужилаштва само ће још у већој мери изазазвати револт”, изјавио је председник ОО СДП из Пријепоља.

На питање како коментарише чињеницу да две странке које су на националном нивоу у чврстој коалицији, у Пријепољу су на две одвојене стране Хоџић одговара.

“Ми се ни овде не хватамо за гушу. Свако ради свој посао. Сразмерно броју гласова које смо добили ми смо тренутно у опозицији, и ту функцију часно обављамо. А власт ће увек пронаћи оправдање за своје лоше резултате, па тако и ова наша криви опозицију за неуспехе”, нагласио је Хоџић.

Он је истакао и да ће подржати протесну шетњу у знак подршке Адису Мицановићу, али не као политичар, већ као човек и грађанин заједно са породицом и пријатељима.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.010.659 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)