Грађевинска сезона узима маха: Након Трудеља асфалтиран пут у Полому 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Грађевинска сезона узима маха: Након Трудеља асфалтиран пут у Полому
Trenutno na sajtu: 308       |       Podeli:
30.06.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас радове на асфалтирању локалног пута у засеоку

Драшкићи у Полому. Деоница пута од једног километра асфалтира се по први пут, а у плану за следећу годину је преосталих хиљаду метара.

-Ширина асфалтног дела је 2 метра и 60 центиметара, уз 30 центиметара са обе стране предвиђених за банкине. Овако урађен пут требало би да задовољи потребе моторног саобраћаја а најзначајније је да се пут који се води као локални први пут асфалтира. Вредност овогодишњих радова је 5 милиона и 100 хиљада динара – рекао је Ковачевић и додао да је грађевинска сезона у пуном јеку као и да ће се наредних дана радити у готово свим крајевима општине.

Петар Петровић, председник МЗ Полом, Фото: ГМ Прес

Пут који се тренутно асфалтира од великог је заначаја за мештане овог краја, јер Полом повезује са општином Љиг .

-Желим да се захвалим председнику општине што нам је ово омогућио и да нагласим да је ово прво асфалтирање пута у Полому после 12 година. Комплетне радове финансира локална самоуправа са којом као председник месне заједнице имам изузетну сарадњу. До сада су нам санирана клизишта, реновирана школа, а пут преко Рајца који је био готово неупотребљив сада је проходан и за шлепере – истакао је Перо Петровић, председник МЗ Полом.

Петровић је додао да иако је председник Месне заједнице која добија задовољавајућу подршку локалне самоуправе, није члан Српске напредне странке и да чланство у странци према његовом искуству, није услов за добру и квалитетну сарадњу.

 

 

 

 

ГЗС / ГМ прес

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DEJAN KOVACEVIC POLOM GRADJEVINSKA SEZONA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.491.408 посета
Тренутно на сајту: 309 посетилац(a)