Чачански већници потврдили предлоге нових директора јавних предузећа 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Чачански већници потврдили предлоге нових директора јавних предузећа
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
27.12.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачански већници заседали су данас по 57. пут, а пред њима се нашао дневни ред са седам тачака.
Градско веће града Чачка, Фото: ГЗС

Прве две тачке тицале су се именовања дирекотора ЈП „Градац” из Чачка и ЈКП „Моравац” из Мрчајеваца.

„Усвојени су предлози за директора ЈП `Градац` . То је господин Милан Бојовић, дипломирани економиста и господин Срдјан Бошковић, дипломирани инжењер информатике који је предложен за директора ЈКП `Моравац`. После конкурса и након свих процедуралних ствари, испитивања кандидата и полагања тестова и свега остало гшто подразумева конкурс и Закон о именовању руководилаца у јавном сектору, МИлан Бојовић има просечну оцену 2,61. Максимална оцена је 3. Александар Максимовић је имао оцену 2,25 и Срдјан Бошковић 2, 36. Комисија опредељује најбоље рангираног кандидата. Да ли ће он бити изабран питање је за одборнике, али Градски одбор ће подржати ове предлоге. Усвојен је план и програм Центра за усавршавање за 2023. годину и закључење колективног уговора за Туристичку организацију града Чачка”, рекао је градоначелник Чачка, Милун Тодоровић.

Градоначелник Чачка Милун Тодорвић, Фото: ГЗС

На дневном реду нашле су се и две сталне текуће резерве, од којих се једна тицала породичне куће у Мршинцима и која је износила 200.000 динара намењених за обнову стамбеног објекта оштећеног у олујном ветру, а друга за обнову пословног објекта у Станчићима у износу од пола милиона динара.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK VECE GRADSKO VECE MILUN TODOROVIC DIREKTORI GRADAC MORAVAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.504.078 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)