Компанија „PS Fashion” покренула кампању „Ви бирате, ми садимо“, прва садња реализована у Жичи 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Компанија „PS Fashion” покренула кампању „Ви бирате, ми садимо“, прва садња реализована у Жичи
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
01.04.2022 | 0 коментар(а)



Краљево - Компанија „PS Fashion” организовала је озелењавање дела поседа манастира Жича у Краљеву.

Запослени компаније, у сарадњи са фирмом „Форестинг”, засадили су око 150 стабала храста, копривића и бреста. Тиме је простор који се налази у непосредној близини средњовековног манастирског комплекса у потпуности оживео у природном амбијенту.

Фото: PS Fashion

„Велики део наших друштвено одговорних настојања усмерен је управо на еколошке пројекте. Желимо да инспиришемо све који су у могућности да помогну у обнови природе, јер је здрава животна средина први услов здравог и испуњеног живота“, рекла је Марија Милошевић, ПР „PS Fashion”-а, након акције.

Она је нагласила да је ово само почетак садње у оквиру кампање „Ви бирате, ми садимо“, у којој је током седам дана свим купцима широм Србије даровано дрво, које ће бити засађено уњихово име.

Фото: PS Fashion

„Ово је прва акција садње коју спроводимо у оквиру кампање Ви бирате, ми садимо. Током седмодневне кампање на продајним месма обезбедили смо више од 5 300 садница. А, након Жиче, у овој сезони чека нас значајан подухват садње преко 5 000 садница на простору пожаришта у близини Студенице.“

Фото: PS Fashion

Подсетимо, компанија „PS Fashion” је и током претходне године иницирала обнову „плућа планете“. У сарадњи са Градом Чачком и ЈП „Србија шуме“, у долини Западне Мораве посађено је преко 700 садница тополе. Такође је организована акција садње Панчићеве оморике у чачанским врћима „Колибри“ и „Пчелица“. Ово је још једна у низу акција пошумљавања у циљу доприноса заштите животне средине. План је да у наредне три године, у склопу својих активности, компанија обезбеди садњу преко 20 000 стабала и тако занемареним природним просторима удахне нови живот.

 

ПР текст




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRALJEVO CACAK PS FASHION SADNJA DRVECE ZICA MANASTIR ZICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.899.281 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)