Бошко ће прескочити цензус са Несторовићем 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Бошко ће прескочити цензус са Несторовићем
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
31.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Бошко Обрадовић би после низа киксева и непромишљених политичких потеза могао заиста прескочити цензус након што је његову политичку
Бошко Обрадовић и Бранимир Несторовић, фото: принтскрин, ГЗС

групацију подржао доктор Несторовић.

Обрадовић има аргумената да каже да је заиста једина права опозиција будући да никада није био у власти. Међутим, политичко дружење са Ђиласом и излети са другим лидерима политичких партија нису му донели много вајде.

Политички искорак направио је са доктором Несторовићем којег Срби изузетно цене због својих отворених ставова који се често нису допадали ни власти ни опозицији.

Недељни избори показаће да ли је Обрадовић коначно ухватио прави колосек односно, схватио да рушење власти не сме да буде рушење државе, да је научио озбиљну лекцију од оних који су његову донекле политичку наивност искористили у своје сврхе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nestorovic obradovic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.687.150 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)