Lista „Svi za Čačak” predstavila kandidate i izborni program 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Lista „Svi za Čačak” predstavila kandidate i izborni program
Trenutno na sajtu: 306       |       Podeli:
08.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Nakon proglašenja liste „Svi za Čačak” koju čine Narodna Stranka, Nova Srbija, Pokret



poljoprivrednika Srbije i POKS, danas je održana i prva konferencija za medije.

Prvi na listi „Svi za Čačak” je dr Aleksandar Radojević (Narodna stranka) koji je istakao da je ova koalicija sastavljena „bratski, drugarski, prijateljski, vrlo lako bez, mnogo nagađanja, pogađanja, bez mnogo zahteva ko će šta i ko će gde da bude i na kojoj funkciji”. Dr Radojević je kazao da je cilj ove koalicije je smena sadašnje vlasti.

dr Aleksandar Radojević, foto: Jovan Nikolić

„Nadam se da će to biti prepoznato i da ćemo mi na taj način dati jedan doprinos zaustavljanju sveopšte propasti u našem gradu i da ćemo zaustaviti ono što je negativan trend u koju god oblast da se uključite”, poručio je dr Radojević.

Ispred POKS – a novinarima se obratio Goran Petković koji je pozvao građane Čačka da izađu 2. juna na izbore i da podrže koaliciju „Svi za Čačak”

Goran Petković, foto: Jovan Nikolić

„To je glas ljudima koji će svojim radom, stručnošću, zalaganjem sesti na čelo grada i vratiti onaj stari sjaj koji je nekada Čačak imao. Podsetiću vas da je u poslednje četiri godine ova vlast mnogo toga obećala ali ništa od toga nije ispunila. Mi u ovoj koaliciji smo se sakupili da ovaj grad povedemo domaćinski”, zaključio je Petković.

Ispred Nove Srbije novinarima se obratila Antonela Luković koja je predstavila njihovog prvog kandidata na ovoj zajedničkoj listi.

Antonela Luković, foto: Jovan Nikolić

„Prvi na listi Nove Srbije je Nenad Vukosavljević a ne Velimir Ilić koji se nalazi na 42. mestu. Nenad Vukosavljević je mlad, perspektivan čovek ostvaren porodično i profesionalno. Velimir Ilić smatra da stranku treba prepustiti mlađim ljudima koji će doneti osveženje kako gradu tako i u životu svih nas. Nova Srbija će se takođe zalagati da dođe do promene vlasti u ovom gradu uz pomoć ’velike četvorke’, ali i sa svim ostalim opozicionim listama koje će izaći na lokalne izbore”, kazala je Luković i dodala da će se NS boriti protiv urbanističkog haosa i zaustavljanja propadanja sela.

Dr Vlajisav Papić govorio je u ime Pokreta poljoprivrednika Srbije, ističući da su nezadovoljni kako je rekao „višegodišnjim stanjem u poljoprivredi, njenim stalnim uništavanjem i devastiranjem i bezbrojnim neispunjenim obećanjima Vlade i da će se situacija pokrenuti sa mrtve tačke”.

Dr Vlajisav Papić, foto: Jovan Nikolić

„Poljoprivrednici su rešili da osnuju svoj pokret poljoprivrednika Srbije i izađu na lokalne izbore gde je to moguće. U družili smo se u veliku koaliciju ’Svi za Čačak’ kako bi se borili za očuvanje sela i vekovnih ognjišta. Bili smo primorani da se aktivno uključimo u politički mulj i blato jer ne možemo više da dozvoljavamo da stalno neko odlučuje u naše ime”, kazao je Papić i pozvao sve Čačane da podrže ovu listu i njega lično.


GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak lista izbori svi za cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.536.608 посета
Тренутно на сајту: 305 посетилац(a)