Sa aerodroma „Morava” najaktuelnije destinacije Tivat i Solun 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Sa aerodroma „Morava” najaktuelnije destinacije Tivat i Solun
Trenutno na sajtu: 329       |       Podeli:
06.07.2023 | 0 коментар(а)



Ladjevci - Aerodrom „Morava” od velikog je značaja za sve građane Zapadne i Centralne Srbije,



a ovoga leta mnogi od njih odlučili su se da skrate svoje putovanje do Crnogorakog primorja jer će putovati upravo avionom iz Ladjevaca koji za nepun sat vremena stiže do Tivta.

"Svakako kao i prošle godine najzanimljivija destinacija sa naseg aerodroma je Tivat, koji je dosta bolje popunjen sada nego prošle godine, osim njega aktuelna je i linija za Solun, naravno pored linije koja je cele godine aktuelna a to je Istambul. Letovi do Tivta su sredom i petkom u 9:40 tako da su ljudi odavde za nekih 45 minuta do sat vremena na moru, a za Solun su letovi utorkom i subotom", rekao je Dragan Bugarinović direktor aerodroma "Morava".

 

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aerodrom morava letovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.485.141 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)