Ухапшен Пазарац због малолетничке порнографије 


Danas pretežno sunčano, tokom noći naoblačenje              Tinejdžera udarila struja, iz Užica prebačen za Beograd, ima teške opekotine              Danas je pobusani ponedeljak             

 
Ухапшен Пазарац због малолетничке порнографије
Trenutno na sajtu: 599       |       Podeli:
24.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Полиција у Чачку ухапсила је Н. Д. (1972) из Новог Пазара, због постојања сумње да је извршио кривична дела приказивање,

прибављање и поседовање порнографског материјала, саопштено је из ПУ Чачак.

Ухапшњни се терети још и за искоришћавање малолетног лица за порнографију и рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу у покушају кривичног дела недозвољене полне радње.

Н.Д. се терети да је путем фејсбук профила са малолетницом из Ивањице покушао да договори сусрет, као и да је размењивао порнографски садржај.

Полиција је приликом претреса стана и других просторија које користи осумњичени у Новом Пазару, пронашла порнографски материјал и запленила опрему за електронско чување података.

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.849.272 посета
Тренутно на сајту: 600 посетилац(a)