Савез за рушење градоначелника Чачка, насиље стиже и са друштвених мрежа 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Савез за рушење градоначелника Чачка, насиље стиже и са друштвених мрежа
Trenutno na sajtu: 329       |       Podeli:
30.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Одавно један градоначелник није био изложен таквом медијском линчу као што је то у овом тренутку Милун Тодоровић, челни човек града на Морави.

Не може човек да не примети  да је  створен један  ,,Савез за рушење Тодоровића" али где, што је још чудније, водећу улогу не игра опозиција, већ један клан делом и из саме странке којој припада и оних који су изгледа ,,одлучени" од сисе зване буџет или народне паре, без којих никако не могу да се навикну.
 
А ко би то могао бити лако се да закључити. Како на пример смета човек који је у град на Mорави довео највећу фабрику у историји Чачка, а не смета  заменица градоначелника која је у време досадашњег мандата прочитала два написана говора?
 
Одговор је прост, неће ваљда  Остоја Мијаиловић рушити рођаку којој је то био можда једини квалитет да са  неког волонтерског места стигне до једне од две  кључне функције у граду?
 
Али власти су долазиле и пролазиле, партије се смењивале па није немогуће да се  Чачку наметну и неки бољи кадрови.
 
На пример, верујемо да би Чачани били одушевљени када  би их  у светлу будућност повели  Остоја Мијаиловић све са његовим директором Војиславом Илићем, уредником Небојшом Јовановићем, који верујемо не може оставити на цедилу власника своје фирме Стојана Марковића. Он би ипак морао да поведе супругу са ,,Харварда из Блаца" и новопечену инспекторку. Нема сумње да би имали огромну подршку од моћних и уважених економиста као што је извесни Шмеко и магистар Јоловић.
 
Насиље са друштвених мрежа, на мети и ГЗС
 
На томе увелико већ раде на друштвеним мрежама. Тако на пример извесни Жељко Дамљановић, држављанин Холандије (нема српско) иако је пореклом из Матијних ливада. Већ годину дана бесомучно кидише на  ГЗС, грађане Чачка и Србије. Он је перјаница  екипе која  напада све што се нађе једној интересној  групи на путу.
 
Недавно је Мијаиловића у својој вибер групи у коју на силу убацује  грађане, промовисао за градоначелника, светионик новинарства му је Стојан Марковић који је у свом кратком политичком стажу променио пет странака, а одушевљен је резултатом СНС из Велеса где је магистар Јоловић добио целих 64 гласа  што је  89 % од 79 бирача.
 
Али никако да каже да ли је он тај  странац који је девојци и њеним родитељима послао  мртвачки ковчег на кућни праг јер га је одбила. По свој прилици добро је урадила и није пристала на уцене. Нека јој Бог да здравља, честитке на храбрости, а Чачане не би требало  да изненади неки такав сандук медијских манипулатора и чудног ,,САВЕЗА" пред својим вратима. Није то њима изгледа велики проблем. Али морају да знају да ће им то бити последња поруџбина...
 
 
ГЗС 



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.837.869 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)