Моравички округ, у односу на прошлу годину, бележи пад незапослених 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Моравички округ, у односу на прошлу годину, бележи пад незапослених
Trenutno na sajtu: 256       |       Podeli:
09.09.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Како доћи до сигурног запослења и обезбедити посао у струци само су нека од питања која муче грађане западне Србије,



у потрази за сталним радним местом. На територији Моравичког округа тренутно је без посла 11.420 особа, а ми смо истраживали колико је младих Чачана незапослено.
Моника Продановић, 32-огодишња економиста из Чачка, већ десет година трага за послом, у струци. Успела је једино да ради привремено-повремене послове и похађала обуке како би што пре дошла до сталног запослења.

Моника Подановић, незапослено лице

„Дошла сам на идеју да се преквалификујем кроз админисртацију, мислећи да ћу брже доћи до посла. И тако сам прек националне службе добила ту шансу за преквалификацију, међутим тада ј еполчела епидемија и све је стагнирабло, тј,остало под знаком питања.Али, сада ћу поново покушати, мада ће бити тешко да дођем до стабилнијег посла јер немам,радног искуства”, каже Моника Продановић,у сталној потрази са послом.

 Прилог емитован у емисији „Пулс Србије” ТВ Курир:

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nezaposlenost u Moravickom okrugu opada u odnosu n aproslu gopdinu

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.936.240 посета
Тренутно на сајту: 257 посетилац(a)