Чачански СНС обележио 11. рођендан са младима: “Ви сте наша садашњост” 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Чачански СНС обележио 11. рођендан са младима: “Ви сте наша садашњост”
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
22.10.2019 | 0 коментар(а)



Градски одбор СНС у Чачку обележио је 11. рођендан, а централни догађај у свечаној сали Хотела Београд
Фото: ГЗС

био је посвећен младима ове странке. Окупљеним омладинцима којих је било око 150 обратили су се повереници Градског одбора Игор Трифуновић и Марко Парезановић, члан председништва Милун Тодоровић, као и координатор Уније младих Душан Радојевић.
Српска напредна странка једина је пружила шансу младима и једина може да се похвали да у руководству градског одбора и на највишим позицијама у граду има младе људе, једна је од порука коју су упутили водећи људи СНС у Чачку.

Они су нагласили да ће странка наставити да форсира младе па ће на наредној одборничкој листи бити заступљен значајан број чланова Уније младих, јер млади нису само будућност, већ и садашност.
На скупу су говорили и млади функционери СНС Милош Стеванић, Војин Јаковљевић, Милица Дачић, али и многи други чланови. Петоро чачанских напредњака који се тренутно налазе на академији младих лидера коју организује СНС за младе из свих градова и општина, говорили су о искуствима са тренинга и предавања које су похадјали.
Водећи људи градског одбора позвали су младе да преузму иницијативу, буду креативни и вредни, да никад не одступају од својих идеја и боре се да остану у свом граду.

ГЗС / Медиа портал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SNS 11 rodjendan obelezen

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.165.102 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)