Хит производ од малина: Јединствена маска за лице одушевила жене у Ариљу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Хит производ од малина: Јединствена маска за лице одушевила жене у Ариљу
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
29.05.2020 | 0 коментар(а)



Ариље - За све мештане општине Ариље малина је право црвено злато, од ког се живи генерацијама уназад.
Малина је црвено злато на лицу, фото: РИНА

Она се бере, продаје, прерађује у џемове, сокове и слатка и тако доноси новац у домове. Међутим, једна Ариљка малинама је удахнула нови живот и искристила их на јединствен начин. Мила Лечић је од овог здравог воћа направила маску за лице и то је, како се показало, био пун погодак.

На третмане долазе жене из оближњих градова, фото: РИНА


„Нама је малина све, па зашто је не искористити и у козметичке сврхе. Пуна је воћних киселина, витамина и минерала. Прво сам као и обично, пробала маску на сопственој кожи и видела да је ефекат одличан. Јер, све што се једе, може да се и стави на лице. Маска се прави од сушених малина и хидрантне подлоге, држи се око 20 минута и одговора сваком типу коже. Ово воће заиста је наше црвено злато", рекла је Мила за РИНУ.


Маска од малине врло брзо постала је изузетно тражена код припадница лепшег пола, па на третман долазе и жене из оближњих градова. Оно што је одушевило Милу, јесте чињеница да чак и жене из Ариља не одолевају овом новом тренду који је она лично поставила.


„Обична је предрасуда да само жене из града воде рачуна о свом изгледу. Наше Ариљке, иако већина њих, ради тешке полсове у малињацима, неговане су и прате трендове. Ни њима овог воћа никад доста, па су са одушевљењем прихватиле ову маску са домаћим малинама, јер нигде нису тако црвене и здраве као у Ариљу", прича Мила уз широк осмех.

Маска се прави од сушених малина, фото: РИНА


Да ли ће овај Милин изум заживети и у осталим крајевима Србије, остаје да се види, али сигурно је да малине нису више само мука за Ариљке, већ могу бити итетекако корисне.


РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


maline maska arilje mila

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.120.697 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)