Ђилас: Укинућемо доприносе за здравство, све плате ће у једном дану бити веће за 12 одсто 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Ђилас: Укинућемо доприносе за здравство, све плате ће у једном дану бити веће за 12 одсто
Trenutno na sajtu: 509       |       Podeli:
06.03.2022 | 0 коментар(а)



Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је данас у Краљеву да се у Србији протестује деценијама,
Драган Ђилас, фото: ГЗС, архива

али да ће "највећи протест бити 3. априла", одосно да ће избори бити "протест против хаоса у коме живимо".
Ђилас је на конвенцији изборне листе "Мариника Тепић - Уједињени за победу Србије" рекао да економски програм те коалиције подразумева боље услове за пољопривреднике и запослене уопште, као и укидање доприноса за здравство из плата, што би одмах допринело да "све плате у Србији у једном дану буду веће за 12 одсто".

"Увреда је за наш народ да има председника који сваки дан кука, кукумавчи, пренемаже се, коме је најтеже на свету, који лежи у Бриселу на тепиху, који каже да остари десет година у три ноћи колико проблема има", рекао је Ђилас.

Како је саопштено из коалиције Уједињени за победу Србије, Ђилас је позвао председника Србије Александра Вучића да престане да прича да "не спава од брига", наводећи да од брига не спавају они чија су деца "због политике Шешеља, Милошевића и тебе (Вучића), ономад и сад, морали своју децу да пошаљу у иностранство и данас их гледају преко Вибера и Скајпа".

"Не спавају родитељи којима се срце слама јер раде за 30.000 динара и не могу својој деци да купе основне ствари", казао је Ђилас.

Председник ССП је рекао да ће та коалиција, уколико након избора буде на власти "гарантовати цену да се откупи сваки пољопривредни производ, да ниједна трешња или кромпир неће да се баци, да радник који иде на посао зна да га нико неће малтретирати".

"Ми управо радимо на економском програму, то је тај тим на челу са Душаном Никезићем да укинемо доприносе за здравство из плата и да свако има право да се лечи", рекао је Ђилас.

Према његовим речима, када то буде урађено "све плате у Србији у дану ће се повећати за 12 одсто", а приходи ће бити надокнађени "кроз ПДВ и повећану потрошњу".

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djilas predsednik kandidovanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.693.214 посета
Тренутно на сајту: 509 посетилац(a)