Џубокси – Folk and roll атракција из Бајине Баште 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Џубокси – Folk and roll атракција из Бајине Баште
Trenutno na sajtu: 285       |       Podeli:
04.12.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Почели су стидљиво, као акустични дуо. На репертоару светски популарни хитови поп и рок музике,



али и домаћа поп-рок сцена. Убрзо су се по доброј свирци прочули у родној Бајиној Башти и Ивана и Никола почињу да наступају у локалним кафићима. Тако су на једној проби, дословно у дневној соби, снимили своје извођење популарне песме Лабилна. И управо та песма им доноси велику промену. На свом Yоу Тубе каналу добијају велики број пратилаца и прегледа, али и коментара, захтева за снимање нових обрада. И тако у свој репертоар полако уводе један потпуно нови сегмент, домаћу популарну музику. Веома брзо њихов Yоу Тубе канал постаје један од најбољих у Србији, па тако сада имају преко 15000 пратилаца и преко 3 милиона прегледа. Признаћете, није лоше за некога ко се снима мобилним телефоном.

И наравно, како то већ бива, после неког времена и великог броја акустичних свирки, одлучили су се за нови корак. Заједно са још три пријатеља, такође из Бајине Баште, направили су бенд симпатичног назива Џубокси. Али не желе да то буде обичан бенд, којих има и превише на сцени. Не, они желе да развију свој правац а такав начин интерпретације воле да назову Фолк анд ролл. И то им веома добро иде. Публика сјајно реагује на њихову енергију а они им узвраћају одличном свирком и атмосфером

- Већ увелико као бенд наступамо у кафићима, клубовима, дискотекама. Оно што нам је тренутно веома важно, јесте наш првенац што се тиче ауторског рада. 01. децембра светслост дана угледала је наша прва песма под називом „Брука“, за коју је урађен и спот. Песма је изузетно лепо прихваћена од стране публике, тако да већ одмах почињемо рад на нашем другом синглу. – углас говоре Ивана и Никола.

А као потврда њиховог рада стигао је и позив са Златибора за наступ у новогодишњој ноћи, где ће Џубокси наступити пре Јелене Томашевић.

- Изузетно смо срећни што ћемо имати прилику да наступимо на Златибору јер је то сигурно један од најпрестижнијих и најпосећенијих дочека нове године у Србији. Сигурни смо да ће се сви гости Златибора одлично провести уз нашу музику. – кажу нам Џубокси који се увелико припремају за нови сингл али и за будуће наступе

Како сами истичу, за почетак им је жеља да их што више људи на живим наступима и да сви могу да осете њихову енергију, а надају се да ће им ауторске песме донети нову популарност.

Нама остаје да им пожелимо срећу и успех у њиховој намери. Можда једног дана Фолк анд ролл буде посебан музички правац, никад се не зна.

Извор: Дрина инфо портал




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.221.917 посета
Тренутно на сајту: 285 посетилац(a)