СДП - Гусарски пир, тетке и омиљени, како и која братија је окупирала Пријепоље 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
СДП - Гусарски пир, тетке и омиљени, како и која братија је окупирала Пријепоље
Trenutno na sajtu: 715       |       Podeli:
04.03.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Прође већ цела једна година и другa половина како наш град окупира сила која је стигла на крилима национализма, лажи и подвала. Пријепоље уистину

постаде "небрушени дијамант" кога стадоше брусити и комадати мангупи који чим дођоше погасише сва светла и одпочеше гусарски пир. Граби, држи, отимај, не бирај од кога и како. Ничим заслужена привилегија да располажу туђим парама а већина њих до тада није у џепу имали више од 100 еура, из те елите добар део је и данас дужан и ружан.... Та гусарска братија прво се увежбавала на ситнијим пословима уграђујући се са 20-30 хиљада дин. док се један међу њима "омиљени" генијалац не досети по узору на неке генијалце ’одозго" да све лакше иде ако имаш тетку, па још ако је женина... крену одједном бизнис ко по лоју поче лова да капље . Наравно не може ништа без рада и памети , колико им је само требало мудрости да купе поклон пакете од 800 дин, а да их поделе деци по 3000 дин. Да прозоре купе по 50 000, а прикажу по 100 000 . А тек како је генијана идеја да се паре могу и "зарадити" плаћајући непотребне процене и оцене туђим тј народним парама које ће се одмах у добраном износу вратити на рачун теткине фирме. Ваљда је свима сада јасно зашто су паре за информисање отишле у Н. Пазар, и зашто је "халал" сертификат постао најважнија ствар на свјету и зашто су безначајни спортски клубови финансирани као да се такмиче у Лиги шампиона. А сигурно је да ће од фиктивних уговора за рекламирање на једној партијској телевизији пријепољски туризам и култура процветати и доживети ренесансу. А све укупно ће нам бити много боље а како и не би кад смо сви зајено платили теткиној фирми 7.500.000. дин. Добро би било да је ово све , наравно да није а што би и било? Кад одавно нико није одговарао за корупцију тј злоупотребу функције, народски речено за лоповлук. Но било како било на тужилаштву и суду је да се баве овим, а имају и са чим ако хоће наравно и ако се не боје неке силе "одозго" .
Него, сазнајемо да има у владајућој гарнитури незадовољних, то су они који су одувек били савесни и поштени, а који ће можда рећи "е доста је било !!! ", то ћемо видети у данима пред нама , до тада биће а већ је и почело " ДРЖ НЕ ДАЈ " .. Да ли ће мангупи задржати и сачувати позицију коју су ничим заслужено приграбили видећемо, а то искључиво зависи од људи који су часни а врло подло и лукаво злоупотребљени. Колико и како они виде нечасне работе колега из власти и како то цене видећемо у наредним данима, каже се у саопштењу ове партије достављеном медијима.

ОО СДП ПРИЈЕПОЉЕ




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.146.136 посета
Тренутно на сајту: 716 посетилац(a)