У Севојну завршено асфалтирање путних праваца по уговорима из прошле године 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
У Севојну завршено асфалтирање путних праваца по уговорима из прошле године
Trenutno na sajtu: 301       |       Podeli:
12.05.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Асфалтирањем крака Улице Браће Чолић завршавају се радови на путној инфраструктури у Градској општини Севојно, а по уговорима из

прошле године. По речима Ивана Марића председника Градске општине Севојно удруженим средствима Града и грађана и директним инвестицијама урађено је укупно седам  путних праваца.

“Поред путне инфраструктуре биће урађена и расвета у улицама Крсте Смиљанића и Браће Николић, а за све поменуте радове издвојено је око 21 милион динара. За удруживање је Град у овој години определио четири  милиона динара, а радиће се крак Деспота Стефана, крак на Локви, крак у Улици Браће Чолић, крак у Гају код Скоковића и на Гајевима”.
По речима мештанина Владислава Трнавца сваки метар асфалта за њих је од огромног значаја.

“Као грађанин овог дела Севојна захвалио бих се Градској општини Севојно и Граду Ужицу. Домаћинство је најбитније да има воду, пут и струју. До сада је овде било блато када падне киша, овај асфалт нам много значи, велика ствар”.
Поред радова на путној инфраструктури у плану је завршетак радова на изградњи пешачке стазе поред Цркварског потока, а завршава се и партерно уређење платоа испред Спортске хале, при ОШ “Алекса Дејовић”.

 

 

 

 

Град Ужице / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice sevojno asfaltiranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.941.210 посета
Тренутно на сајту: 302 посетилац(a)