Јаков Милатовић са супругом гласао у Подгорици (ФОТО, ВИДЕО) 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јаков Милатовић са супругом гласао у Подгорици (ФОТО, ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 429       |       Podeli:
02.04.2023 | 0 коментар(а)



Кандидат Покрета Европе Јаков Милатовић гласао је данас у другом кругу председничких избора у Црној Гори. Милатовић је на бирачко место бр.7А у Подгорици дошао уз пратњу супруге Милене.
Јаков Милатовић изашао на гласање Фото: ГЗС

Председнички кандидат у Црној Гори Јаков Милатовић на гласање је изашао данас око 10 часова.

Након обављања грађанске дужности Јаков се обратио присутним медијима којих је било из целог региона, истичући да је уверен у победу.

"Желим да поручим свим грађанима и грађанкама Црне Горе, да искористе своје бирачко право, данас је један историјски дан и верујем да ће проћи у најбољем реду, да је Црна Гора коначно зрела као друштво да оловком мења председнике, да оловком меља Владе, да смо коначно постали зрело и развијено друштво у том смислу. Очекујем и сигуран сам у своју победу и на тај начин ће доћи коначно до пораза симбола овог претходног режима који је управљао Црном Гором у претходних тридесет и нешто година и да ћемо од данас направити још један велики корак напред када је у питању померена Црна Гора, богатија Црна Гора и праведнија Црна Гора и коначно Црна Гора свих нас"- изјавио је Јаков.

Одговарајући на питања новинара  каква ће њихова политика бити према Србији, ако он победи? Милатовић је казао да очекује да се те ствари битно поправе.

"Приоритет број један за Црну Гору је  пуноправно чланство у ЕУ, и ја као човек који је европски школован и орјентисан имам способности и искуства да то и урадим. Залажем се за апсолутно најбоље могуће односе са Србијом али и осталим земљама западног Балкана"-рекао је Милатовић.

Он је такође нагласио да му је жао што у претходном периоду није било тако али да ће са позиције председника Црне Горе заједно са Владом Црне Горе урадити све да коначно прошлост ставе у прошлост и да коначно сви заједно градимо заједничку будућност.

Јаков Милатовић је на самом почетку гласања доживео мали пех, јер је заборавио личну карту, то је искористио да се касније нашали са новинарима.

"Тако вам је то када мењате одело у последњем тренутку, супруга је сугерисала да се одело замени, ја њу увек слушам, и тако је лична карта остала у претходном", рекао је Јаков смејући се.

 

ГЗС

 





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


гласање Црна Гора Јаков Милатовић

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.336.751 посета
Тренутно на сајту: 430 посетилац(a)