Председник љишке општине примио прву дозу кинеске вакцине 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Председник љишке општине примио прву дозу кинеске вакцине
Trenutno na sajtu: 886       |       Podeli:
28.04.2021 | 0 коментар(а)



Љиг - Председник општине Љиг, Драган Лазаревић, данас је примио прву дозу вакцине кинеског

произвођача „Синофарм” и тиме показао да је друштвено одговоран.

„Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу и политици коју спроводи, Љиг, а и читава Србија има довољан број вакцина, те стога апелујем на све суграђане да се вакцинишу и да на тај начин заштите себе, а и друге”, изјавио је први човек љишке општине.

Драган Лазаревић, председник општине Љиг, фото: Љиг Инфо

Ову прилику председник је искористио и захвалио се љишком Дому здравља и комплетном особљу, што су ту за све Љижане за које неуморно раде и што су пожртвовани већ дуже од годину дана, колико и траје пандемија.

Лазаревић је рекао да што се пре стекне колективни имунитет, то ће се пре изаћи из кризе и наставити са развојем и улагањем како у Љиг, тако и у Србију.

Доктор Дејан Ђорђевић, в.д. директора Дома здравља „Љиг” изјавио је да је у Љигу, закључно са 27. априлом укупно вакцинисано 3335 пацијента, од чега је 1913 првих доза, а 1422 друга.

Фото: Љиг Инфо

Заменик председника општине Љиг, Миломир Радојичић у пратњи супруге данас је такође, у љишком дому здравља примио прву дозу руске вакцине " Спутњик В" и позвао све суграђане који још нису вакцинисани да приме неко  од доступних цепива и помогну бржем стварању колективног имунитета.

Фото: Љиг Инфо

Доступне вакцине су „Синофарм” и руска „Спутњик В”, које грађани љишке општине могу примити.

Доктор Ђорђевић је истакао да сви пацијенти без заказивања могу искористити прилику да се вакцинишу у просторијама љишког Дма здравља и амбуланте у Белановици, сваког дана у временском интервалу од 8 до 20 часова.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljig vakcinacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.013.263 посета
Тренутно на сајту: 886 посетилац(a)