Багира - најпознатија снајперисткиња на фронту у Украјини је из Горњег Милановца 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Багира - најпознатија снајперисткиња на фронту у Украјини је из Горњег Милановца
Trenutno na sajtu: 298       |       Podeli:
26.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Багира, најпознатија снајперисткиња на украјинском фронту, која ратује на страни проруских снага, у ствари је

Данијела Лазовић, Српкиња из Горњег Милановца, пише данашњи "Блиц".  

У тексту у којем открива њен животни пут - од успешне спортискиње преко осуђеног дилера дроге и монахиње, до "заштитног лица" Срба на украјинском ратишту, "Блиц" наводи да су украјински медији у више наврата писали о овој Српкињи, али да су њен идентитет, детаљи из живота и начин на који је регрутована до сада остали скривени.

Међутим, "Блиц" наводи да им је извор близак породици снајперисткиње, рекао да је Лазовић тренирала рукомет као млада, а да се због тренинга из Горњег Милановца преселила у Голубац, близу манастира Трумане.

Према речима неименованог извора, у једном тренутку је хтела да промени веру и буде муслиманка, али је одустала и решила да иде у манастир Трумане, где је постала игуманија, а њено ново име је било Ксенија.

,,Често је одлазила у Београд, мада нико није знао због чега. Наводно је остајала код неке пријатељице. Чим би напустила манастир, скидала је мантију и понашала се потпуно другачије. Њени одласци на Косово били су све чешћи, све је било под велом тајне. Након неког времена постала је сумњива полицији", каже извор "Блица".

Убрзо је, додао је, откривено да "мати Ксенија" заправо дилује наркотике, које неретко и сама конзумира. Због тих дела је ухапшена и осуђена на затворску казну, а по изласку из затвора, нестала је, истиче "Блиц".

Према сазнањима листа, Србију је напустила у новембру 2014, отишла на територију источне Украјине, у место Снежное, и придружила се команди "Оплот" у чијем саставу је деловала проруски оријентисана паравојна јединица под називом "Српски хукарски пук".

У интервјуу, који је дала доњецкој новинској агенцији, на течном руском језику је говорила да се противи чланству Србије у ЕУ, истичући да је на украјинско ратиште дошла искључиво из захвалности према Русији и њеном народу, додаје "Блиц".

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GornjiMilanovac Bagira najpoznatija snajperistkinja Ukrajina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.391.241 посета
Тренутно на сајту: 299 посетилац(a)