Ухапшен провалник: Панчевац обијао станове у Ваљеву 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Ухапшен провалник: Панчевац обијао станове у Ваљеву
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
11.01.2023 | 0 коментар(а)



Ваљево - Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву, интензивним оперативним радом,

расветлили су више тешких крађа и ухапсили М. С. (1950) из околине Панчева, због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела, наводи се у саопштењу.

Он се сумњичи да је, од октобра прошле године, на подручју града, провалио у пет станова и украо новац, златни накит и мобилне телефоне.

На овај начин је, како се сумња, власнике оштетио за око 600.000 динара. Полиција је приликом претреса станова које користи осумњичени у околини Панчева и Београда пронашла део украдених предмета и они ће бити враћени власницима.

Такође је пронађена и мања количина материје за коју се сумња да је марихуана, па ће против њега бити поднета кривична пријава надлежном тужилаштву, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Ваљеву, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.495.974 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)