Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća? 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
27.04.2024 | 0 коментар(а)



Samo jednom imate priliku da ostavite dobar utisak, a osim stiska ruke i šarmantnog osmeha, i parfem koji nosite poslaće snažnu poruku.

U tom magičnom i neodoljivom svetu parfema, gde svaka nota priča priču, izuzetno je važno izabrati onaj koji najbolje ide uz senzibilitet i karakter osobe. Taj proces biranja deluje izazovno, ali znajući da je rezultat odabir baš one bočice s kojom želite započeti nove avanture i iskustva ovog proleća, onda prepuštanje dođe spontano. Dodatno je lakše kada je nova bočica parfema samo na klik od vas, i to na internet prodavnici ePlaneta.

Ove sezone, trendovi naginju ka sofisticiranim i izražajnim aromama koje dodaju dašak luksuza svakodnevnom životu. S obzirom na to da temperature rastu, fokus može biti na laganim i živahnim notama, ali koje imaju zavodljivost, misterioznost i jasnoću izraza.

Za dame, aktuelne su složene i izražajne slatkaste note. Ženski parfemi koji sadrže esencije vanile i jasmina pružaju senzulanost i ženstvenost, savršeni su za večernje izlaske i posebne prilike. Istovremeno, citrusne note poput bergamota i limuna su idealne za dnevne varijante, jer dodaju polet i energiju koja osvežava tokom celog dana.

Ono što je posebno aktuelno u svetu ženskih parfema ove sezone jeste upravo nota vanile, ali i kafe. Slatka priroda vanile čini je idealnom za kombinovanje sa različitim notama unutar iste bočice, uključujući cvetne i voćne note, što rezultira vrlo atraktivnim parfemom.

Nota kafe u parfemima je relativno noviji trend, ali je jako brzo našao svoje sledbenike. Kafa je poznata po svojoj sposobnosti da podstakne i osveži, što se prenosi i u parfemima. Miris kafe dodaje vibraciju i dinamičnost parfemu, i poseban hedonizam i osećaj udobnosti u svojoj koži.

Parfemi koji mirišu čisto? Više je razloga velike popularnosti ovih tzv. “clean” parfema. Oni reflektuju želju za jednostavnošću, prirodnošću i svežinom. Svež i čist miris često se percipira kao privlačan i prijatan, što ga čini idealnim za poslovno okruženje, ali i lagane prolećne dane.

Dominacija parfemom - mirisi koji ostavljaju trag

Drvenaste note muških parfema su na vrhuncu popularnosti. Arome kedra i sandalovine donose dubinu i muževnost, idealne za poslovne sastanke ili formalna okupljanja. U kombinaciji sa muskatnim oraščićem ili crnim biberom, ovi parfemi stvaraju dojam autoriteta i otmenosti.

Najpoznatije modne kuće nastoje lansirati muške parfeme tako da sofisticiranim odabirom glavnih nota osnaže muškarce u borbi sa svakodnevnim izazovima, pružajući im osećaj samopouzdanja i snage.

I kod klasike, ali i kod aktuelnih trendova, uvek je fokus na muževnosti, koja nije agresivna, već otmena, sa merom i pravom dozom hrabrosti.

Magnetizam i atraktivnost uvek prate muške parfeme, a odabirom nota koje idu uz vaš karakter odajete utisak nekog ko ceni sebe, neguje svoj stil i ne odustaje od svojih ideala.

Budite inspirisani ovog proleća za nove, hrabre korake, i ponesite miris koji će vas predstaviti na najbolji način.

PR tekst




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti srbija eplaneta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.274.890 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)