Ivanjica raspisala javni poziv za podsticaje u poljoprivredi 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Ivanjica raspisala javni poziv za podsticaje u poljoprivredi
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
01.04.2024 | 0 коментар(а)



Ivanjica -Opštinska uprava Opštine Ivanjica raspisala je javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2024. godini.



Reč je o investicijama u fizičku imovinu gazdinstava. Rok za predaju zahteva je 9. april.


Pravo na korišćenje sredstava imaju individualni poljoprivredni proizvođači (fizička lica) sa prebivalištem na teritoriji Ivanjice koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom pod uslovom da je poljoprivredno gazdinstvo upisano u Registar sa aktivnim statusom.

 

Sredstva za podsticaj razvoja poljoprivrede su direktna i bespovratna i koriste se za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava i to: nabavku muzilica, opreme za električne ograde za pašnjake/livade, mašina za dopunsku obradu zemljišta (priključni nošeni frezeri – rotositnilice i tarupi), sadilica i vadilica krompira, mašina, uređaja i opreme za navodnjavanje kao i opreme za pčelarstvo.

Ukupno opredeljena sredstva za ovu namenu su 6,1 milion dinara.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaj podnosi se na obrascu koji se može preuzeti u kancelariji br. 17 Opštinske uprave. Predaje se na pisarnici, šalter broj 1 uslužnog centra zaključno sa 9. aprilom.

 

 

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVANJICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.656.490 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)