,,ВоЛим добро у људима” на Дечјем фестивалу на Опленцу 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
,,ВоЛим добро у људима” на Дечјем фестивалу на Опленцу
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
21.09.2019 | 0 коментар(а)



Топола / Пријепоље - У недељу 22. септембра са почетком од 11: 30 часова на Опленцу ће

се по други пут одржати дечји фестивал. Фестивал има за циљ да на једном месту окупи бројне малишане и њихове родитеље или пратиоце, за које је у припреми богат програм.

Овај фестивал за децу узраста од четири до 16 година, већ другу годину заредом одржава се на Опленцу. Деца имају прилику да упознају активности на свежем ваздуху, јахање, стреличарство, стрељаштво, борилачке вештине, фолклор.

Фестивал је добротворног карактера и сав приход је намењен садржајима за децу и младе у Тополи и околини. Ове године циљ је да се изгради природно игралиште, прво овог типа у Србији.

Пријепољска Компанија Ес Комерц са својим брендом "ВоЛим добро у људима" спонзор је Дечјег фестивала и учесник на овој манифестацији која промовише здраве стилове живота, што се уклапа у вредности на којима кроз здраву храну инсистира и ова компанија.

"Позив принцезе Љубице Карађорђевић да учествујемо на овом фестивалу за нас представља велику част и задовољство. Такође веома нам је важно што ће укусе нашег краја, кроз наше производе, моћи да пробају у првом реду они најмлађи, као и њихови родитељи и остали многобројни посетиоци. Циљ нам је да подржимо ову акцију јер је хуманитарног карактера. Наша идеја водиља је да кроз бренд Волим добро у људима и наше производе бринемо о квалитету и очувању традиције, а традиција нас асоцира на квалитет хране коју смо некад конзумирали и која је преко потребна нашим најмлађим генерацијама”, казао је за Глас западне Србије власник компаније Ес комерц Есад Јусовић.

Иначе, идеју за организацију Дечијег фестивала Опленац, покренули су принчевски пар Љубица и Михаило Карађорђевић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


topola prijepolje deciji festival es komerc volim dobro u ljudima

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.737.812 посета
Тренутно на сајту: 335 посетилац(a)