Бесплатан боравак деце у „Зрачку” 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Бесплатан боравак деце у „Зрачку”
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
21.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - На седници Градског већа Града Чачка донета је одлука да корисници дневног боравка установе „Зрачак” неће више плаћете те услуге,

рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић након завршене 54. седница, која је имала 12 тачака дневног реда.

„Усвојен је извештај о пословању јавних предузећа Комуналац и Градац за 2017. Затим именована је за вршиоца дужности начелница Градске управе за друштвене делатности Милка Станковић на период од три месеца. Чланови већа усвојили су и текуће буџетске резерве углавно за помоћ лечења најмлађим суграђанима", рекао је Тодоровић.

Директор ЈП ,,Градац" Драган Вукајловић истиче да зимска служба овог предузећа обавља редовно своје активности с обзиром да му је поверено одржавање путне инфраструктуре.

Директор ЈП „Градац” Драган Вукајловић, фото: ГЗС

,,Интервенисали смо и ноћас и када су биле протекле падавине на територији града и сеоском подручју. Оно што би нагласио је да су сви путни правци проходни да у трећој висинској зони имамо један део на коме има више падавина али и тамо успевамо да одржавамо путне правце. Доста је мања потрошња средстава која смо предвидели за зимску сезону 2017/2018. због блаже зиме, поготову у првом делу. Имали смо више потрошених средстава на набавку агрегата и соли нега на интервенцију. Спремни смо и за крај сезоне, јер имамо довољне количине материјала а и разрађене екипе које интервенишу и које су уходане", навео је Вукајовић.

Он додаје да је веома задовољан прошлогодишњим пословањем ЈП ,,Градац" јер су сви предвиђени планови и извршени.

„За следећу годину, главни приоритет је Улица 10 са којом ће се кренути чим услови дозволе надамо се крајем марта. Такође, за 2018. имамо пун интезитет радова и што се тиче изградње путне инфраструктуре и одржавање путних праваца", каже Вукајловић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.373.996 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)