Отворена нова теретана на површини од преко 200 метара квадратних 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Отворена нова теретана на површини од преко 200 метара квадратних
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
11.09.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Са првим хладнијим данима, одлагањем купаћих костима и кратких шорцева у ормаре, сезона чувеног "смршаћу до лета" и званично је готова, а
Фото: РИНА

сада почиње она друга "смршаћу до Нове године". Колико је тренирање неопходно не само због физичког изгледа, већ и због здравља тренери не пропуштају да нагласе и притом додају да је септембар месец идеалан за повратак у теретане. Нови концепт тренинга који у свету и Србији постаје све заступљенији јесте Кросфит који доприноси повећању снаге и бољем стању комплетног организма. Чачани и Чачанке сада имају још један разлог да прекину забушавање јер је у склопу Maксимус комплекса отворена теретана управо за Крос фит опремљена по савременим светским стандрдима.

"Теретена се простире на 250 квадратних метара. То је нови концепт тренинга који је у свету и Србији све заступљенији , па зашто не и у нашем граду. Ова идеја већ дуго постоји и сада је коначно реализивана на радост великог броја заинтересованих клијената који су заправо и једва чекали њено отварање. Овакав вид тренинга захтева посебне услове и зато је јако важно имати овакав простор намењен само за то", рекао је за РИНУ лиценцирани Кросфит тренер Љубиша Кићановић.

Кросфит тренинг подразумева константно променљив функционални покрет високог интензитета са елементима олипијског дизања тегова, гимнастике и многих других спортова који заједно кросфит чине јединстевном формом. Утиче на повећање снаге, издржљивости , кондиције, учење гимнастике и олимпијског дизања тегова, а све то је упаковано у динамичан и занимљив тренинг.

"Није лако на самом почетку, али ако уложите само мало труда постајете заубљеници у Кросфит, а највећу мотивацију вам заправо дају постигнути резултати. Мислили смо на све почетнике и за њих припремили "бејзик" ниво, како би лакше савладали основе Кросфита. За оне који већ одавно тренирају ту је наредни "адванс" ниво јер су они упознати са свим елементима и спремни за "кидање". Трећи ниво је "сват" који подразумева програм са елементима Кросфита, али без олимпијскг дизања тегова и захтевне гимнастике", рекао је Љубиша и додао један користан савет.

"Свакако у овај нови, заиста фантастичан простор добродошли су сви без било какве поделе на године и пол. Увек крените од почетне групе и его оставите испред врата. Ту смо да заиста променимо не само ваш физички изглед, већ и однос према тренингу из корена", поручује тренер.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Teretana sport vezbanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Crni

    Da li je "otvorena" neka proizvodna firma... Narod nema za osnovne namirnice, briga ga za jedan mali broj iskompleksiranih...
  • mar[ konju

    bravo, ya teretanu i momke... a ti crkni botu ]ilasov, i ne treba da ima[ leba jer misli[ da treba neko da ti da ili je du\an da te iydr\ava



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.410.731 посета
    Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)