Повећан број прегледа у ковид амбулантама 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Повећан број прегледа у ковид амбулантама
Trenutno na sajtu: 327       |       Podeli:
28.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – На ковид одељењима чачанске болнице тренутно су хоспитализована 22 пацијента,

у тријажним амбулантама дневно се обави између 25 и 30 прегледа, а повећан је број оних који се први пут јављају са симптомима сличним корона вирусу.

 

„Услед смањеног броја хоспитализованих и новозаражених пацијената, интерно одељење у Општој болници у Чачку више није у ковид систему. Уколико број пацијената примљених на болничко лечење буде наставио да се смањује и остала одељења која су сада претворена у ковид, биће враћена у нормалан рад“, рекао је др Мирослав Сретеновић, директор болнице.

 

Шеф Радног тима за праћење ширења корона вируса на територији града Чачка, др Михаило Луковић казао је да се у наредном периоду очекује релативно мирна епидемилошка ситуација, а велики тест јесте почетак школске године и полазак деце у вртиће.

 

„Корона вирус са собом носи ризик све док се не пронађе вакцина и не почне са вакцинацијом становништва“, рекао је др Луковић.

 

У последњих десет дана у Чачку су потврђена само два случаја позитивна на корона вирус и иако је у овом граду укинута ванредна ситуација, на снази су епидемиолошке мере донете на републичком нивоу – држање дистанце и ношење заштитних маски.

 

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak bolnica korona ambulanta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.124.624 посета
Тренутно на сајту: 328 посетилац(a)