Draganu izgoreo automobil i deo kuće - sumnja da mu je požar podmetnut 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Draganu izgoreo automobil i deo kuće - sumnja da mu je požar podmetnut
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
19.07.2023 | 0 коментар(а)



Užice - Veliki požar izbio je na magistralnom putu Užice - Zlatibor, kada je goreo automobil, ali i deo porodične kuće.



Na lice mesta su odmah izašli vatrogasci-spasioci koji su uspeli da lokaliziju vatru i bar malo smanje štetu. Vlasnik automobila, ali i kuće, Dragan Pjević, sumnja da je ovaj požar podmetnut.

- Automobil ford kuga mi je izgoreo do temelja, ništa od njega nije ostalo. Oštećena je i nadstrešnica iznad auta, kao i objekat do nje, deo kuće i drvena garaža. Dolazili su vatrogasci i policija na lice mesta i njima sam direktno rekao da mislim kako je požar podmetnut, rekao je za RINU Dragan.

Ono zbog čega sumnja da je ovaj požar podmetnut, jeste činjenica da se to dešava već četvrti put

Tri puta do sada požar je podmetnut i u njegovom turističkom kompleksu u selu Kremna.

- Za to delo jedan čovek je čak i osuđen. Ja mislim da je razlog za ovo, moje pojavljivanje u medijima, kada sam istakao da postoji jedna grupa čiji članovi se lažno predstavljaju da su potomci proroka, kao i da je njihova kuća zapravo rodna kuća proroka, ističe Pjević vlasnik TA Kremnaturist koja promoviše Kremansko proročanstvo u turističke svrhe.

On se uzda sa će nadležni organi hitno reagovati i rešiti ovaj slučaj i pronaći vinovnike koji su, kako tvrdi Pjević, podmetnuli požar.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti uzice paljenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.363.400 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)