Парезановић: Протести се настављају чим се опозиција врати са Малдива, Миконоса, Ибице и Дубаија 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Протести се настављају чим се опозиција врати са Малдива, Миконоса, Ибице и Дубаија
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
09.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и повереник ГрО СНС, Марко Парезановић у Саопштењу за медије истиче да су јучерашњи шротести опозиције били сурови фијаско.

"Данас смо сазнали да се протести настављају на јесен. Другим речима чим се Ђилас и екипа врате са Малдива, Миконоса, Ибице, Дубаија и других егзотичних дестинација на којима ће трошити своје "постено" зарађене милионе, ето нама протеста поново, на којима ће се они "борити" за сиромашне и угрожене грађане. Да грађани не помисле да су их је опозиција заборавили на атрактивним летовалистима, они ће повремено са плаже нешто "твитнути" или изјавити за неке од свијих телевизија и портала које имају у изобиљу", написано је у Саопштењу.


Парезановић се запитао шта тек теба рећи за Бошка Обрадовића који је, како каже, пре два дана на конференцији за медије по навици потцењивачки говорио о наводним сукобима и проблемима у СНС Чачак.


"Само дан касније чланство Двери бојкотовало је протест који Обрадовић организује и коме је на тој истој конференцији за медије дао пуну подршку. Око 60 људи колико је јуче подрзало протест, скупи се на осредњем месном одбору СНС у Чачку. Довели сте Обрадовићу у Чачак људе који су унели моторну тетсеру у РТС, довели сте Веселиновића доказаног мизогинисту да се обрати Чацанима, да се обрати женама човек који је једној другој жени пожелео да буде закључана са обдареним Афроамериканцем тек пуштеним из затвора. А онда ћете да причате о Јутки?
Као грађанин овог града поносан сам на одговор који су вам Чачани јуце по ко зна који пут дали. Обрадовићу, Вас се стиде и они грађани који не подрзавају ову власт. Ви сте најпожељнији опозиционар којег би пожелела било која власт на свету. Желим Вам добро здравље и да нас још дуго забављате на политичкој сцени Србије", истакао је Парезановић.


Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


parezanovic cacak sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.158.959 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)