Свештеник из Ивањице враћа веру у доброту, вибер група Добри Самарјанин помогла је многима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Свештеник из Ивањице враћа веру у доброту, вибер група Добри Самарјанин помогла је многима
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
19.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Чланови вибер групе Добри Самарјанин из Ивањице, посетили су данас чачанску
Свештеник Синиша Никитовић, фото: ГЗС

болницу и донирали 66 комплета постељина.

Ово је још једна у низу успешних акција ове вибер групе, на којој се неће стати него ће наставити скромно, колико им могућности дозвољавају да помажу онима којима је помоћ најпотребнија.

Иза вибер групе Добри Самарјанин до сада су бројне, успешно спроведене хуманитарне акције. Дечак Милан Рабреновић из Ивањице који болује од тешког облика аутизма захваљујићи овој групи отишао је на лечење у Беч, неколико породица добило је кров над главом, а Тањи Радоњић из Драгачева купљена је протеза за ногу и на тај начин живот јој је многоструко олакшан.

Болница у Чачку добила је нове постељине, фото: РИНА

Ову хуманитарну вибер групу покренуо је свештеник Синиша Никитовић. Његова парохија тренутно су Прилике код Ивањице, али због својих добрих дела познат је у читавој Србији и омиљени свештеник где год да је радио, а за своју хуманост добио је и награду општине Ивањица.

“Ширите љубав и добра дела, јер добро се увек добрим врати. Ништа ми није тешко када је реч о мом народу. Све ћу учинити да живе боље. Свештеник мора да брине о свом народу, да води рачуна од чега ће они да живе. Ја сам тај који у таквим ситуацијама треба да заштити народ, и ево то нам је успело “, каже Синиша.

 

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK BOLNICA DONACIJA SVESTENIK VIBER

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.343.720 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)