Promena na čelu JKP „Lim”, Jasmina Delendžić predložena za novog direktora 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Promena na čelu JKP „Lim”, Jasmina Delendžić predložena za novog direktora
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
27.06.2023 | 0 коментар(а)



Prijepolje – Opštinsko veće u Prijepolju predložilo je Jasminu Delendžić za novog vršioca dužnosti



direktora Javnog komunalnog preduzeća „Lim”. Ona će na toj funkciji naslediti Dževada Beganovića kome je još krajem prošle godine istekao mandat.

Jasmina Delendžić, građevinska inženjerka zaposlena u JKP „Lim” predložena je za novog vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća kao kadar ispred Sandžačke demokratske partije.

„S obzirom da je istekao mandat na koji je Dževad Beganović bio imenovan za vršioca dužnosti u JKP ’Lim’, da ne bismo došli u situaciju da po treći put imenujemo istog kandidata što nije u skladu sa zakonom, predlog je da se Jasmina Delendžić, dugogodišnji radnik ovog preduzeža, inženjer sa brojnim licencama, bogatim iskustvom, imenuje za vršioca dužnosti direktora. Ja sam sigurna da će ona kvalitetno obavljati posao”, istakla je Samira Ćosović, zamenica predsednika opštine Prijepolje.

Jasminin mandat, na godinu dana trebalo bi da potvrdi Skupština opštine Prijepolje na narednoj sednici.

 

PP Media / GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje jkp direktor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.537.851 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)