СНС: Тодоровић не сме у кампању, али је Зеленовићу то дозвољено? 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС: Тодоровић не сме у кампању, али је Зеленовићу то дозвољено?
Trenutno na sajtu: 545       |       Podeli:
25.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Повереништво СНС у Чачку огласило се саопштењем за јавност поводом предизборне
Милан Радичевић и Небојша Зеленовић; фото: Агенција РИНА

кампање опозиционог Савеза за Србију у Драгачеву у коме наводе да да СЗС има дупле аршине. 

Њихово саопштење преносимо у целости:

"Данима слушамо жалопојке патетичног и лошег глумца Бошкића, како људи са стране учествују у кампањи на локалним изборима у општини Лучани.. Чак смо могли чути и слоган да Драгачево треба да воде Драгачевци. А онда у кампањи видимо Зеленовића из Шапца, Веселиновића из Новог Сада или Миливојевића из Крушевца, у крупном кадру, све лидер до лидера, а једва су на карти нашли Лучане.

У петак, 23. новембра око 11 часова, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић нашао се у Драгачеву, у кампањи за локалне изборе, што су забележиле и камере медија. У сред радног времена, уместо да решава проблеме Шапца, он се бави политичком промоцијом у другој општини, 150 километара од града у којем врши једну од најодговорнијих функција. После срамоте коју нам је приредио у Стразбуру и оговарања сопствене земље, што је чак осудио и његог коалициони партнер Бошко Обрадовић, Зеленовић наставља да се понаша бахато и неодговорно.

Са друге стране градоначелник Чачка нашао се у комшијској општини Лучани у недељу, нерадним даном и због тога је од стране Обрадовића био нападнут. Тодоровић дакле не сме нерадним даном да посети „првог комшију“, али зато Бошков Зеленовић сме радним даном у радно време да превали 150 километара да би држао говоре и водио кампању у Драгачеву. Ако су кандидати СзС толико јаки и добри, шта ће вам у Драгачеву сваки дан Обрадовић, Ђилас, Зеленовић, Веселиновић, Лутовац, Миливојевић и остали „лидери“ из свих делова Србије", наводи се у саопштењу чачанских напредњака.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns cacak kampanja lucani zelenovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.214.561 посета
Тренутно на сајту: 546 посетилац(a)