Адис Мицановић најавио штрајк глађу: Пријавио криминал, укинут му „спортски динар“ 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Адис Мицановић најавио штрајк глађу: Пријавио криминал, укинут му „спортски динар“
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
05.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Председник Одбојкашког клуба „Бамби Волеј“ Адис Мицановић обратио се отвореним

писмом Министру омладине и спорта, Спортском савезу Србије и председнику општине Пријепоље незадовољан износом средстава опредељених у 2018. години „Бамби Волеју“ у којем је најавио штрајк глађу. Писмо Мицановића преносимо у целости.

Поштовани, поводом срамне и дискриминаторске одлуке општине Пријепоље да се ОК Бамби Волеј Пријепоље доделе средства за годишњи програм у висини од 50. 000 динара за функционисање клуба у 2018. години, обавеставам Вас да у уторак 08. маја 2018. године са почетком у 10. часова започињем штрајк глађу који ће трајати све до коначног и потпуног испуњења једног и јединог услова де се ОК Бамби Волеју дају средства по закону и на основу Правилника о одобравању и финансирању програма за задовољење потреба грађана у области спорта на територији општине Пријепоље.

ОК Бамби Волеј основан је 2013. године и од 2015. године редовно је суфинансиран годисњи програм клуба средствима из буџета општине Пријепоље. За 2017. годину тај износ је био 1.008.500 динара.

ОК Бамби Волеј је спортски колектив који има око 60. регистрованих чланова – девојчица и девојака који се такмиче у сениорској, кадетској, пионирској и лиги млађих пионирки и има око 40 девојчица у школи одбојке, што је укупно око 100 чланова.

ОК Бамби Волеј је сениорски шампион Међурегионалне лиге Златиборскоморавичког округа за сезону 2015/2106 и сениорски шампион Друге одбојкашке лиге група Запад за сезону 2017/2018. Клуб је два пута проглашаван за најбољи женски спортски колектив општине Пријепоље и то за 2015 и 2017. годину. Девојке клуба су носиоци златне и сребрне медаље за репрезентацију Пријепоља са последњих МОСИ игара одржаних у Рогатици 2016. и Пљевљима 2017. године. Организацијом и резултатима смо пример успешног спортског колектива.

Оснивач и председник клуба Адис Мицановић је каријеру у спорту и одбојци започео давне 1986. године и за њега се везују највећи успеси пријепољске одбојке у последњих 15. година. Професионални је одбојкашки тренер који је у својој каријери освојио и 4 титуле шампиона у Саудијско Арабији, а радио је и у Супер лиги Србије и у Ирану.

Комисија за расподелу средстава у области спорта у општини Пријепоље нам је доделила средства у износу од 50. 000 динара, што смо ми у преговарачком поступку одбили, јер не тражимо никакву милостињу већ да комисија свој посао ради по закону и на основу чињеница и резултата. Убеђени смо да је оволики износ КАЗНА СТО ЈЕ ПРЕДСЕДНИК ОК БАМБИ ВОЛЕЈ ПРИЈАВИО КРИМИНАЛ И ОТКРИО НЕЗАКОНИТО ПОСЛОВАЊЕ ПРЕДУЗЕЋА КОЈЕ ЈЕ У ВЛАСНИшТВУ ТЕТКЕ ЈЕДНОГ ОД чЕЛНИКА ОПшТИНСКЕ ВЛАСТИ.

Председник ОК Бамби Волеј, Адис Мицановић, је спреман да се повуче из свих органа управљања клуба, ако је то услов да се овим сјајним девојкама омогуће средства за нормално функционисање и бављење спортом.

Ово је моја лична одлука, а и имам подршку и мојих одбојкашица које су изразиле спремност да и оне ступе у штрајк глађу, али у овом тренутку успео сам да их одвратим од те одлуке, каже се у писму Адиса МИцановића.

ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.113.824 посета
Тренутно на сајту: 464 посетилац(a)