Пропала тараба симбол политичара пониклих на Равној Гори 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Пропала тараба симбол политичара пониклих на Равној Гори
Trenutno na sajtu: 475       |       Podeli:
28.04.2020 | 0 коментар(а)



Равна Гора - Можда ова поткочена тараба на улазу у Равну Гору најбоље сведочи у каквом



је стању ово место али и историја Србије везана за ову планину, која је одавно заборављена и само заљубљеници и они прави Равногорци остали су јој верни до данашњих дана.

А све је почело деведесетих година прошлог века, када су она ову планинску лепотицу пристизали један за другим, политичари разних опција. Најпре се ту појавио Мирко Јовић, затим Вук Драшковић, Војислав Шешељ, Велимир Илић и рекло би се да су сви они осим Мирка Јовића стекли огроман политички бенефит. Зна се где је Војислав Шешељ, Вук Драшковић је итекако политички профитирао, а Велимир Илић био је министар у неколико влада.

Своју политичку каријеру започели су на Равној Гори Велимир Илић, Вук Драшковић и Војислав Шешељ, фото: ГЗС

Данас су сви они заборавили Равну Гору и на њу више и не свраћају. Вук Драшковић није био на овој планини последњих 10 година, а одавде је практично започео своју политичку каријеру, а иста ситуација је и са Војиславом Шешељом.

За који дан овде ће се окупљати Равногорци који су остали верни тој идеологији, од припадника Равногорског покрета који се овде окупљају сваког 8. маја, па до бивших чланова СПО и свих осталих који су овде долазили срцем и то прве седмице по Ђурђевдану.

Политичари који су поникли на Равној Гори, нећемо погрешити ако кажемо, данас изгледају као и ова поткочена тараба са почетка приче.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ravna gora politicari vuk draskovic vojislav seselj velimir ilic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.904.069 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)