Почела „Зимска чаролија крај Мораве” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Почела „Зимска чаролија крај Мораве”
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
26.12.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Обале западне Мораве живе током летњих месеци, међутим, од сада и током зимских,
Фото: ГЗС

јер је од ове зиме Чачак богатији за фестивал „Зимска чаролија крај Мораве“ који доноси празнични дух, радост и магију новогодишњих прича.

Градска плажа града на Морави претворена је у праву зимску бајку где најмлађи Чачани могу уживати у бројним магичним чаролијама.

Новогодишњом магијом на западној Морави и родитељи су очарани и тврде да коначно и Чачак подсећа на велике светске градове.

Први човек Чачка каже да је припремљен богат програм за ову зиму и истиче значај садржаја у којима ће моћи да уживају грађани Чачка свих генерација.

„Потрудили смо се да садржаји буду за све од пет до 95 година, да за сваког буде по нешто и за баке и деке, и за родитеље да дођу са својим малишанима и током дана и током вечери да имају одређене активности”, појаснио је Милун Тодоровић, градоначелик Чачка.

Зимска чаролија на Западној Морави пружиће Чачанима несвакидашњу могућност уживања у бројним атракцијама које до сада овај град није имао.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


carolija zimska milun todorovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.418.897 посета
Тренутно на сајту: 450 посетилац(a)