Успостављена нова сезонска авиолинија Краљево - Тиват 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Успостављена нова сезонска авиолинија Краљево - Тиват
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
15.06.2022 | 0 коментар(а)



На аеродрому Морава код Краљева данас је свечано дочекан авион Ер Србије из Тивта, чиме је успостављена нова сезонска линија ка црногорском приморју.

Авион је традиционално поздрављен проласком кроз водене шмркове, наведено је у саопштењу Аеродрома Србије.

Авиони Ер Србије превозиће путнике ка Тивту сваке среде и недеље.

Руководилац службе земаљшког опслуживања на Аеродрому Морава Краљево Божидар Студовић истакао је овом приликом велики значај успостављања још једне нове линије Ер Србије до Тивта и подсетио да је Ер Србија јуце обновила и лет до Солуна.

„Данас је велики дан за Аеродром Морава Краљево са кога полеће први авион Ер Србије за Тиват. Веома смо задовољни што путницима из Западне Србије и Шумадије можемо да омогућимо директне сезонске летове током овог лета ка Тивту и Солуну. Ер Србија је за сада наш једини партнер са којима интезивно радимо и развијамо наш аеродром, ове године у понуди су чак три дестинације (Истанбул, Тиват, Солун)", рекао је Студовић.

Изразио је наду да ће и друге авио-компаније ускоро полетети са аеродрома Морава.

Авиони Ер Србије типа АТР 72 превозиће сваке среде и петка путнике на релацији Краљево - Тиват односно сваког уторка и суботе на линији Краљево - Солун.

ГЗС/Танјуг

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.517.742 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)