Свичевићевићево срамно понашање према новинарки Цмиљановић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Свичевићевићево срамно понашање према новинарки Цмиљановић
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
11.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Директор ТО Пријепоље Небојша Свичевић данас је са конференције за штампу удаљио новинарку листа Полимље Мемнуну Цмиљановић.
Директор ТО Пријепоље Небојша Свичевић, фото: ГЗС

Њему се очигледно није допало питање које му је поставила Цмиљановић па је одреаговао крајње простачки и непримерено носиоцу јавне функције.

„Достојанствено сам напустила конференцију, јер нисам хтела да правим проблем. Први пут у животу сам овако нешто доживела иако се дуго бавим новинарством. Препуцавају се саопштењима, штите ове и оне, конференције им служе за монолог, а када новинар постави логично питање буде удаљен”, казала је за Глас западне Србије Цмиљановић.

Према њеним речима директор ТО Пријепоље Небојша Свичевић је махао неким папирима међутим био је нејасан и неубедљив.

Мемнуна Цмиљановић, фото: Лист Полимље

„То је било Извршно судско решење. Рекао је да ће због њега уколико му јавни тужиоц нешто не уради, није довршио шта, се спалити и да ће кренути у штрајк глађу. Пошто нисам незналица у правном смислу, питала сам га да објасни везу између Извршног судског решења и јавног тужиоца, јер знам да уколико је била кривична пријава, прошла је кроз јавног тужиоца, нашло се на суду и има епилог у судском решењу. Ако је прекршај, шта ће ту јавни тужилац. Питање је било на месту. Онда ме је он оптужио за провокативно питање и удаљио, рекавши да га ја провоцирам од када је он постао директор, све време говорећи да је то његова куће и да он ту има право да се понаша како хоће", каже Цмиљановић.

Мемнуна Цмиљановић је познати пријепољски новинар која се овим послом бави већ 35 година, важи за веома доброг посленика јавне речи и коректног човека.

Иначе, Свичевић је познат по бахатим испадима. Јавност у овом граду брујала је о његовој наводној тучи са чланом Општинског већа Гачевићем, опозиција га оптужује за ненаменско трошење народног новца а јавности би требало да одговори да ли је тачно да злоупотребљава службено возило и да ли на посао долази пијан?

Он је данас најавио самоспаљивање, штрајк глађу а затим и вербално насрнуо на новинарку.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.411.637 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)